Επαγγελματική Υποστήριξη σε Άτομα που αντιμετωπίζουν Δυσκολίες στην Πρόσβαση στην Απασχόληση


 Στις 10 με 13 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στην Λισσαβώνα (Πορτογαλία) η τελευταία συνάντηση του ευρωπαϊκού προγράμματος EOF.

 Ένα από τα πιο σημαντικά αντικείμενα της συνάντησης αφορούσε την παρουσίαση των αποτελεσμάτων των πιλοτικών σεμιναρίων για μέντορες και συμβούλους. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του τελικού σεμιναρίου θα προκύψει στη βάση των αποτελεσμάτων και συμπερασμάτων των πιλοτικών σεμιναρίων. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του τελικού σεμιναρίου θα αποτελέσει και το κύριο προϊόν του συγκεκριμένου προγράμματος.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης στην Λισσαβώνα πιστοποιήθηκε επίσης, ο “Μεθοδολογικός Οδηγός για Μέντορες και Συμβούλους” ο οποίος αποτελούσε κομμάτι του εκπαιδευτικού υλικού των πιλοτικών σεμιναρίων. Προτάθηκαν κάποιες μικρές τροποποιήσεις, που αποσκοπούσαν στην βελτίωση της τελικής έκδοσης του συγκεκριμένου μεθοδολογικού οδηγού.

Τόσο η τελική έκδοση του σεμιναρίου για Μέντορες και Συμβούλους, όσο  και η τελική έκδοση του “Μεθοδολογικού Οδηγού για Μέντορες και Συμβούλους” είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του προγράμματος  (https://www.eu-eof.net/)

Προηγούμενο άρθρο Τίτλοι τέλους για την ΤΕΔΚ του νομού
Επόμενο άρθρο Θεατρική παράσταση με τίτλο "Δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλάω" στις 26 Ιουλίου