Εθελοντική καθαριότητα από το σύλλογο γυναικών Αγ. Βησσαρίωνα ¨ΤΟ ΔΟΥΣΙΚΟ¨ σε συνεργασία με το Σύλλογο ¨ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ¨


Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Βησσαρίωνα και σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Λίμνης το Σάββατο 5 Νοέμβρη 2011 στις 2:00 μ.μ. αποφασίσαμε να καθαρίσουμε ένα πολύ όμορφο και επισκέψιμο χώρο στην Τ.Κ. Αγίου Βησσαρίωνα Πύλης, τη Λίμνη μας.

Εκεί όπου καθημερινά χειμώνα καλοκαίρι πηγαίνουν μικροί και μεγάλοι να ταΐσουν τις πάπιες, να κάνουν τον περίπατο τους και ν’ απολαύσουν τη φύση. Οι Φίλοι της Λίμνης καταβάλουν καθημερινές προσπάθειες για την καθαριότητα της λίμνης την περιποίηση και το τάϊσμα των παπιών.

Έτσι αποφασίσαμε από κοινού ότι πρέπει να καθαριστεί πιο επιμελώς αυτός ο πανέμορφος χώρος με τα δυο κιόσκια αγναντεύοντας έτσι όχι μόνο τη λίμνη αλλά και τα υπέροχα βουνά μας. Εθελοντές εν δράση ήταν οι: Kώστας Βλάχος, Κατερίνα Σουλιώτη, Σωτήρης Τσέλιγκας, Μαρία Τζάνη, Ευαγγελία Τολιοπούλου, Μαρία Μπαστικώστα, Ελευθερία Τσιγκαρίδα, Γεωργία Κουτσομπασάκου, Κατερίνα Γιαννίκα, Παρασκευή Χαμπέρη, Αγορίτσα Τσιονάρα.

Ευχόμαστε και στο μέλλον να υπάρξουν τέτοιες εθελοντικές δραστηριότητες.

Μαρία Τζάνη

Γραμματέας Συλλόγου

Γυναικών Αγίου Βησσαρίωνα

Προηγούμενο άρθρο Σαφείς οδηγίες Κ. Αγοραστού για τη διασφάλιση της ομαλής κυκλοφορίας οχημάτων στα Τέμπη
Επόμενο άρθρο Ο Σύλλογος γυναικών Αγ. Βησσαρίωνα «ΤΟ ΔΟΥΣΙΚΟ» επέστρεψε από Δελφούς και Αράχωβα