Δύο έργα του Δήμου Τρικκαίων σε εξέλιξη


Δύο έργα πλακοστρώσεων βρίσκονται σε εξέλιξη στον Δήμο Τρικκαίων και με την ολοκλήρωσή τους αναμένεται να αποκαταστήσουν τους αντίστοιχους δημόσιους χώρους της πόλης μας. Πρόκειται για το πεζοδρόμιο επί της οδού Κατσιμίδου στο πίσω μέρος του πρώην στρατοπέδου Παπαστάθη καθώς επίσης και την πλατεία της οδού Κατσώνη στην συνοικία της Αγίας Μονής. Τα συγκεκριμένα έργα επισκέφθηκε σήμερα ο Αντιδήμαρχος κ. Τάκης Παζαΐτης όπου και διαπίστωσε αφενός τον ικανοποιητικό ρυθμό με τον οποίο προχωρούν και αφετέρου την σωστή δουλειά που γίνεται εκεί.

Είναι γεγονός με την αποπεράτωση της πλακόστρωσης του πεζοδρομίου επί της οδού Κατσιμίδου ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις του Δήμου τόσο στο εσωτερικό χώρο όσο και στο εξωτερικό του πρώην στρατόπεδο Παπαστάθη και αποκαθίσταται η ομαλή διέλευση των διερχομένων και κυρίως των μαθητών των παρακείμενων Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων.

       Ακόμη, με την πλακόστρωση της πλατείας της οδού Κατσώνη στην Αγία Μονή αναβαθμίζεται η συνολικότερη περιοχή η δε πλατεία θα είναι πολύ περισσότερο προσβάσιμη στους περίοικους, σε μια περιοχή που οι ανοικτοί δημόσιοι χώροι δεν είναι αρκετοί.

       Ο κ. Παζαΐτης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα έργα αυτά και τόνισε ότι μέλημα της δημοτικής αρχής είναι να υλοποιήσει το σύνολο των έργων για τα οποία έχει δεσμευθεί, παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα έσοδα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και μαζί αυτά του Δήμου Τρικκαίων.

Προηγούμενο άρθρο Η Ομιλία του Χ. Χάιδου Στη Βουλή Για Το Σκάνδαλο Του Βατοπεδίου
Επόμενο άρθρο Εθιμοτυπική επίσκεψη στο δημαρχο Πύλης από το δήμαρχο Ιτάμου