Δήλωση- βόμβα Χατζηγάκη για συνεργασία


 Με μία δήλωση-βόμβα, ο βουλευτής των Τρικάλων και πρώην υπουργός, Σ. Χατζηγάκης, υποστήριξε τη συνεννόηση και τη συνεργασία ανάμεσα στα δύο κόμματα εξουσίας, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από την ηγεσία του κόμματος.

Στις δηλώσεις του, ο κ. Χατζηγάκης τόνισε ότι η Ν.Δ. θα πρέπει να «βάλει πλάτη» και να βοηθήσει την κυβέρνηση προκειμένου να βγει η Ελλάδα από το οικονομικό αδιέξοδο.

Η δήλωσή του αυτή, έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με τη γενικότερη στάση που κρατά ο Αντώνης Σαμαράς.
«Σε μια χρονική στιγμή που δοκιμάζεται η χώρα και η ηθική της υπόσταση στο εξωτερικό, θεωρώ ότι όλοι, και η Ν.Δ. κυρίως, θα πρέπει να βάλουμε πλάτη για να βγούμε από το εθνικό αδιέξοδο που μας οδήγησε η ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση του ΠαΣοΚ», ανέφερε ο κ. Χατζηγάκης.

Μετά τη δήλωση αυτή, το ενδεχόμενο ραγδαίων εξελίξεων ενδοπαραταξιακά παραμένει ανοιχτό για τις επόμενες ώρες, μιας και έγινε μία ημέρα μετά την δημόσια πρόταση του Κ. Μητσοτάκη να υπάρξει συνεννόηση- και όχι συγκυβέρνηση.

Προηγούμενο άρθρο Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ανέδειξε η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλικών Ομοσπονδιών και Συλλόγων «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ»
Επόμενο άρθρο Δηλώσεις Ηλ. Βλαχογιάννης για την εγκληματικότητα