Γ. Παπασίμος: «Τόλμησε και τον τίμησαν»


Αποφάσισε να κλείσει την προεκλογική του εκστρατεία με δύο ανοιχτές ομιλίες, ο Γιώργος Παπασίμος, της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

Η πρώτη την Πέμπτη, 03.05.2012, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κεφαλόβρυσο και η δεύτερη, Παρασκευή, 04.05.2012, στην Πύλη, ιδιαίτερη πατρίδα του Προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ., Φώτη Κουβέλη.

Το Κεφαλόβρυσο, σε «άνυδρους» πολιτικά καιρούς, τίμησε το Γιώργο Παπασίμο, με μία συγκέντρωση μεγάλη για τα δεδομένα του χωριού. Πάνω από 120 άτομα παρακολούθησαν μία παθιασμένη ομιλία, από το Γιώργο, με έντονο ενδιαφέρον και θερμά χειροκτοτήματα, μέχρι τέλους.

Ο κ. Παπασίμος ανέλυσε το νόημα της ψήφου της Κυριακής, τονίζοντας ότι πρόκειται για τις κρισιμότερες εκλογές μετά τη μεταπολίτευση. Μίλησε για ανάγκη καταδίκης του «δικομματικού κλεπτοκρατισμού», ισχυρής στήριξης των αριστερών – δημοκρατικών κομμάτων, που μπορούν να βγάλουν τη χώρα από τη «μέγγενη του μνημονίου», να στείλουν ένα ηχηρότατο μήνυμα στο «ιερατείο της Ευρώπης, ότι αυτός ο λαός δεν μπορεί να ανεχθεί άλλο γδάρσιμο και το ρόλο του πειραματόζωου στα σχέδια του διεθνούς – παρασιτιμού καπιταλισμού».

Εξήγησε τους πολιτικούς λόγους της συσστράτευσής του με τη ΔΗΜ.ΑΡ. Πρόκειται για ένα δημοκρατικό χώρο, ανοιχτό, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει τη βάση για την ανασύνθεση της δημοκρατικής  – σοσιαλιστικής παράταξης, που «έχει κακοπάθει από τις νεοφιλελεύθερες επιλογές της ηγεσίας της». «Η ψήφος στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι ψήφος ευθύνης και θετικής προοπτικής για τη χώρα και το λαό μας», τόνισε ο Γιώργος Παπασίμος.

Ο Γιώργος Παπασίμος έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία με την ομιλία στην Πύλη, η οποία είχε πολυπληθέστερο ακροατήριο.

 

Προηγούμενο άρθρο ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
Επόμενο άρθρο Ελαιόλαδο σε προσιτή τιμή στα Τρίκαλα