Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, Πολιτευτής ΛΑ.Ο.Σ.


 Με τα όσα έγιναν τα τελευταία 37 χρόνια απ’ όσους μας κυβέρνησαν αντιδημοκρατικά και όχι ηθικά, βγαίνει το συμπέρασμα πως δεν χρεοκοπούμε επιλεκτικά, ούτε στιγμιαία, αλλά παντοτεινά ως κοινωνία. Η αιτία όλων αυτών είναι η ανικανότητα των πολιτικών προσώπων, το φαύλο πολιτικό σύστημα, η πελατοκρατία, η έλλειψη αρχών, αξιών και ιδεωδών. Η μεγάλη αξία των θρησκευτικών και Ελληνοχριστιανικών ιδεωδών αποσκιβαλίστικε. Η οικογένεια χάθηκε μέσα στην καταναλωτική κοινωνία και την κοινωνία του Διαδυκτίου και η πατρίδα ως έννοια, εξαφανίστηκε από την παγκοσμιοποίηση. Λεφτά δεν έχουνε για τον κόσμο, λεφτά όμως, έχουν για να φτιάξουν Μουσλουμανικό Τέμενος στην Αθήνα…!

 Έτσι φθάσαμε , εδώ που μας έφτασαν και χρεοκοπήσαμε ως έθνος, ως πατρίδα, ως θρησκεία και ως οικογένεια. Μας έφτασαν στο χείλος της ολοκληρωτικής καταστροφής. Δεν καταλαβαίνουν οι απλοί πολίτες, από επιλεκτική χρεοκοπία και από επιμήκυνση. Ο κόσμος βλέπει την τσέπη του και μετράει και ξαναμετράει και καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την ζωή του με αξιοπρέπεια και με ανθρώπινη υπόσταση.

Ο κόσμος δεν πολυκαταλαβαίνει τι έγινε με την τελευταία συμφωνία, μετά το Μεσοπρόθεσμο οικονομικό βήμα, και ζητεί να μάθει από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, αν θα βελτιωθεί η ζωή του. Θέλει να ακούσει από το ΠΑΣΟΚ, που ποτέ, προεκλογικά, δεν μίλησε για Δ.Ν.Τ. για Ε.Ε. και για οικονομική κατοχή, αν θα βγεί και πότε θα βγεί από το οικονομικό ΤΟΥΝΕΛ της καταστροφής και της απελπισίας.

Κανένας δεν λέει τίποτε γι’ αυτό. Μας μιλάνε για δάνεια 109 δις.ευρώ και μας βάζουν αποικιοκρατικούς όρους, μας απειλούν ότι πρέπει να πληρώσουμε τα κατοχικά δάνεια μέχρι το τελευταίο ευρώ. Χάσαμε την εθνική μας κυριαρχία και μας βάζουν να πουλήσουμε ό,τι πολύτιμο έχουμε ως χώρα. Στην ΠΡΕΣΑ της ΤΡΟΪΚΑ θα ‘μαστε το λιγότερο μέχρι το 2020 ή το 2030, δηλαδή τα παιδιά μας, κανα δυό γενειές, θα ζουν κάτω από τον έλεγχο του Γερμανού «Αντικαγκελάριου», κ.Χορστ-Ραϊχερμπαχ, που πάνω

Προηγούμενο άρθρο 3ο Παγκόσμιο Θεσσαλικό Συνέδριο και Αντάμωμα στο Δήμο Αγιάς Λάρισας
Επόμενο άρθρο "Τεστ Παπανικολάου σε γυναίκες της Μεσοχώρας του Δήμου Πύλης"