Αποφάσεις που πήρε το δημοτικό συμβούλιο στην 26η συνεδρίαση στις 20 -12-2011 ημέρα Τρίτη & ώρα 20.00 μ.μ


ΓΕΝΙΚΑ

 

  1. 1.     Ενέκρινε τη μετακίνηση του Αντιδημάρχου κ. Κολότσιου Α. στην Αθήνα  στις 21/11/2011 για  συμμετοχή του σε σύσκεψη με υπαλλήλους της «Κτηματολόγιο Α.Ε.»

 

  1. 2.     Ενέκρινε τη μετακίνηση του Αντιδημάρχου κ. Κολότσιου Α. στη Λάρισα στις 5/12/2011 για συμμετοχή σε ημερίδα με θέμα «Διαβούλευση επί των ληπτέων μέτρων διαβούλευσης και επί των κρίσιμων ζητημάτων διαχείρισης νερού του ΥΔ. Θεσσαλίας.

 

  1. 3.     Ενέκρινε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Μύλος των Ξωτικών 2011»

 

  1. 4.     Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως κας  Χώτου Αγορίτσας.

 

  1. 5.     Ενέκρινε την ίδρυση Δομής Στήριξης Ευπαθών Ομάδων 

 

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ-Ν.Π.Δ.Δ.

  1. 6.     Ενέκρινε τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ  Δήμου Τρικκαίων ,  Οργανισμού  Αθλητισμού, Πολιτισμού, Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης «ο Ασκληπιός»  και e-Trikala Α.Ε. για την αναβάθμιση και ανάδειξη των υπηρεσιών του Εργαστηρίου Ζωγραφικής του Δήμου Τρικκαίων με χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

 

  1. 7.     Ενέκρινε τη δωρεάν παραχώρηση  χώρου για στέγαση του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κωφών-Βαρηκόων Ν.Τρικάλων «Η Δύναμη της Έκφρασης» και  της σχολής ελληνικής νοηματικής γλώσσας.

 

  1. 8.     Ενέκρινε τον προϋπολογισμό του αυτοτελούς Ν.Π.Δ.Δ.«ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΣΙΤΣΑΝΗ» έτους 2012.

 

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

  1. 9.     Ενέκρινε την  τροποποίηση της   αριθμ.580/2011Α.Δ.Σ. “Περί  έγκρισης απόδοσης  ποσού 2.732,40  ευρώ  για οφειλές  παρελθούσης χρήσεως οικ έτους 2009, για την καταβολή επιδόματος υπαλλήλων ΟΤΑ Α΄ βαθμού εκ των εσόδων από τα παράβολα για την χορήγηση και ανανέωση  των  αδειών  διαμονής υπηκόων τρίτων χωρών που εισπράχθηκαν κατά το έτος 2009  »

 

  1. 10.       Ενέκρινε την αναμόρφωση προϋπολογισμού  ΕσόδωνΕξόδων οικ. έτους  2011

 

  1. 11.      Ενέκρινε την αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 22.064,36 ευρώ  από τον ΟΑΕΔ για υλοποίηση προγράμματος κατάρτισης  ΛΑΕΚ  σε εργαζόμενους στο Δήμο Τρικκαίων.

 

ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ  ΖΩΗΣ 

  1. 12.      Ενέκρινε τη λήψη απόφασης επί της αριθμ. 185/2011 απόφασης της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ με θέμα: «Κανονισμός λειτουργίας Ε.ΠΟΙ.ΖΩ».

 

  1. 13.      Ανέβαλε τη λήψη απόφασης επί της αριθμ. 189/2011 απόφασης της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ  με θέμα : «Συμβιβαστική αποζημίωση του Δήμου Τρικκαίων για προσκυρωτέες δημοτικές εκτάσεις σε οικόπεδα ιδιοκτησίας Βασιλείου Καραθανάση και Νικολάου Βασιλόπουλου, στον συν. Ριζαριό».

 

  1. 14.      Ανέβαλε τη λήψη απόφασης επί της αριθμ. 196/2011 απόφασης της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ  με θέμα : «Κανονιστική διάταξη για την υπαίθρια διαφήμιση (εμπορική & πρόσκαιρη).

 

ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

  1. 15.      Ενέκρινε  την αριθμ. 447/2011 απόφαση της Οικονομικής επιτροπής με θέμα: «Κανονισμός λειτουργίας της Οικονομικής Επιτροπής».

 

  1. 16.      Ενέκρινε  την αριθμ. 476/2011 απόφαση της Οικονομικής επιτροπής με θέμα : «Έκθεση εσόδων-εξόδων Γ’ τριμήνου 2011 για τον έλεγχο υλοποίησης  του προϋπολογισμού έτους 2011». 

 

ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ  ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

  1. 17.      Ενέκρινε τη μελέτη του έργου «Κατασκευή υδραυλικού τεχνικού στο Δ.Δ. Ζηλευτής (Δημ. Ενότητα Παλαιοκάστρου)»

 

  1. 18.      Ενέκρινε το Πρωτόκολλο Προσωρινής& Οριστικής Παραλαβής του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΥ» ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΛΗΘΑΙΩΝ

 

  1. 19.      Ενέκρινε το Πρωτόκολλο Προσωρινής& Οριστικής Παραλαβής  του έργου «Κατασκευή πλακοστρώσεων πεζοδρομίων στα Δ/Δ του Δήμου Φαλώρειας »

 

  1. 20.      Ενέκρινε τον 3ο Α.Π.Ε. του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΜΕΓ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ» του πρώην Δήμου Μεγ. Καλυβίων

 

  1. 21.      Ενέκρινε τη μελέτη του έργου με τίτλο : «Βελτίωση Υδρομάστευσης στη θέση ΄΄Μαδιανού΄΄στην  Τ.Κ. Προδρόμου»,Δ.Ε. Κόζιακα Δήμου Τρικκαίων Ν. Τρικάλων

 

  1. 22.      Ενέκρινε την παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου : «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ   «ΑΓΙΑΣ ΜΟΝΗΣ – ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ – ΔΕΛΤΑ ΛΑΡΙΣΗΣ» 2ο ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ  Χ.Θ. 1+627,18 ΜΕΧΡΙ  3+286,16  »
  2. 23.      Ενέκρινε την  παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου : «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ Κ/Χ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΥΒΗΣ)»

 

  1. 24.      Ενέκρινε την παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου : «Κατασκευή έργων υποδομής (οδοποιία – αναπλάσεις» συνοικίας Σαραγίων»

 

  1. 25.        Απέρριψε  την ένσταση του αναδόχου του έργου: «ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ Μ. ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ »  κατά της απόφασης της υπηρεσίας για την απόρριψη δήλωσης περί διακοπής εργασιών

 

  1. 26.       Απέρριψε την ένσταση  του αναδόχου του έργου:«ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ 2010-2011 »  κατά της απόφασης της υπηρεσίας για την απόρριψη δήλωσης περί διακοπής εργασιών.

 

  1. 27.      Ανέβαλε την έγκριση του Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου με τίτλο: «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ»

 

  1. 28.      Ενέκρινε τον 2ο Α.Π.Ε. του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ(2010-2011)»

 

  1. 29.      Ενέκρινε την Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος

 

  1. 30.      Ενέκρινε την κατανομή  1ης δόσης  ΣΑΤΑ έτους 2011

 

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ,ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ &ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

  1. 31.      Ενέκρινε την κατάθεση φακέλου-πρότασης για ένταξη της πράξης με τίτλο «ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ» στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Τεχνική Υποστήριξη Εφαρμογής».

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ  ΕΜΠΟΡΙΟΥ

  1. 32.      Ενέκρινε τη μεταβίβαση Επαγγελματικής άδειας  του πωλητή Λαϊκών Αγορών κου Καψιώχα Γεωργίου

 

  1. 33.      Ενέκρινε την   έκδοση νέας παραγωγικής άδειας στον  πωλητή Λαϊκών αγορών κ. Οικονόμου Βασίλειο

 

  1. 34.      Ενέκρινε την έκδοση νέας παραγωγικής άδειας  στην πωλήτρια Λαϊκών αγορών κα  Παπαπολύκαρπου  Χαρίκλεια.

 

 

ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

  1. 35.      Ενέκρινε την  αριθμ 5/2011 απόφαση του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Μεγάρχης περί  εκμίσθωσης σχολικών  αγρών Τ.Δ. Μεγάρχης & Καλονερίου.

 

  1. 36.      Ενέκρινε την  αριθμ 12/2011 απόφαση  του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Κυριακής περί  «Παροχής γνώμης για την παράταση της σύμβασης εκμίσθωσης σχολικού αγροτεμαχίου στην Τ.Κ. Αγίας Κυριακής» και την αριθμ. 14/2011 του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Κυριακής  περί «Παροχής γνώμης για την παράταση της σύμβασης εκμίσθωσης δημοτικών αγροτεμαχίων στην Τ.Κ. Αγίας Κυριακής»

 

 

 

 

 

                                                         ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών υπό την προεδρία του Κ. Αγοραστού
Επόμενο άρθρο Κάλαντα και εορταστικές μελωδίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική & τη Δημοτική Χορωδία