Ειδήσεις

Webcast του ΣΘΕΒ με την EY Ελλάδος, για την ανάκαμψη από τον COVID-19, και τη βιώσιμη ανάπτυξη


Πιστοί στη δέσμευσή τους για την υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς και την προετοιμασία τους για την επόμενη ημέρα, ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) και η EY Ελλάδος, διοργανώνουν webcast την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021, 14:00-15:30, με θέμα: «Ο μετασχηματισμός, η εξωστρέφεια και η μεγέθυνση της επιχείρησης, κλειδί για την έξοδο από την κρίση, και τη βιώσιμη ανάπτυξη».

Κατά τη διάρκεια του webcast, θα εξεταστούν θέματα, όπως:

  • Η εξωστρέφεια και η σημασία των συνεργειών και των συνεργασιών
  • Τα εργαλεία χρηματοδότησης για την ανάπτυξη και την αντιμετώπιση προβλημάτων ρευστότητας που προκύπτουν εξαιτίας του COVID-19
  • Η σημασία των ισχυρών αλυσίδων αξίας και εφοδιασμού για την τόνωση των εξαγωγών
  • Ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας

Σημειώνεται ότι το webcast αποτελεί το πρώτο από μία σειρά διαδικτυακών ημερίδων που θα διοργανώσουν ο ΣΘΕΒ και η EY Ελλάδος, με στόχο την ενημέρωση ανώτατων και ανώτερων στελεχών, σχετικάμε ζητήματα που άπτονται της ανάκαμψης και της ανάπτυξης της επιχείρησής τους, με ορίζοντα το σήμερα, το αύριο και το μετέπειτα.

Η κα Έλενα Καματέρη, Γενική Διευθύντρια του ΣΘΕΒ, δήλωσε σχετικά:«Μέσα από τις επερχόμενες κοινές δράσεις με την EY Ελλάδος προσπαθούμε να είμαστε ακόμα πιο κοντά στις επιχειρήσεις, θίγοντας ιδιαίτερα σημαντικά θέματα για τις επιχειρήσεις της Θεσσαλίας, προσπαθώντας να παρέχουμε λύσεις σε καίρια ζητήματα. Με στόχο την πληρέστερη και έγκυρη ενημέρωση, μέσω των διαδικτυακών ημερίδων θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε σημαντικά στην ευημερία των επιχειρήσεων».

Αναφερόμενος στη συνεργασία της EY Ελλάδος με τον ΣΘΕΒ, ο κος Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της EY Ελλάδος, δήλωσε: «Η Θεσσαλία αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική γεωγραφική περιοχή για την ελληνική οικονομία, καθώς φιλοξενεί έναν μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων με σημαντικές αναπτυξιακές προοπτικές και δυνατότητες. Μέσω αυτής της σειράς webcasts σε συνεργασία με τον ΣΘΕΒ, μας δίνεται η ευκαιρία να έρθουμε ακόμη πιο κοντά στις επιχειρήσεις που εδράζονται και δραστηριοποιούνται στην περιοχή, να συζητήσουμε μαζί τους για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, και να συνδράμουμε, μέσα από την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, στην προσπάθειά τους για βιώσιμη ανάπτυξη και τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας».

Η παρακολούθηση του webcast είναι δωρεάν.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Συνδέσμου ή να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ στο τηλ. 2410555507 και email: education@sthev.gr (αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου).

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας για την Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων
Επόμενο άρθρο Σαρωτικοί έλεγχοι για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στη Θεσσαλία