Ειδήσεις

Trikala School Care: Και στη Β/θμια Εκπαίδευση η εφαρμογή για υποδομές σχολείων


Παρουσιάστηκε και στους διευθυντές και διευθύντριες των σχολείων του Δήμου Τρικκαίων, η εφαρμογή για τα αιτήματα ως προ τις υποδομές. Το Trikala School Care είναι η εφαρμογή (application) που δίνει τη δυνατότητα στους υπεύθυνους των σχολικών μονάδων, να ενημερώνουν άμεσα, σε πραγματικό χρόνο, για τυχόν προβλήματα διαφόρων ειδών που υφίστανται στα κτήρια. Η ψηφιακή εφαρμογή Trikala School Care, λειτουργεί ως Γραμμή Αιτημάτων Σχολείων στη διεύθυνση http://school.trikalacity.gr/.
Ο αντιδήμαρχος Ακης Αναστασίου συγκάλεσε διαδικτυακή σύσκεψη με τους διευθυντές και τις διευθύντριες των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρικκαίων. Η διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ξυνοπούλου επεσήμανε, το πόσο σημαντική είναι η δράση και η συνεργασία με τον Δήμο για τα θέματα των διδακτηρίων. Στην παρουσίαση που έγινε, αναλύθηκε ο τρόπος εισόδου, ο τρόπος χρήσης της εφαρμογής και οι κατηγορίες των αιτημάτων. Ο κ. Αναστασίου τόνισε ότι η συνεργασία των διευθυντών/τριών με τον Δήμο Τρικκαίων είχε ξεκινήσει με ειδική τηλεφωνική γραμμή και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και πλέον, από την εμπειρία αυτή, λειτουργεί η συγκεκριμένη εφαρμογή.
Πλέον, άμεσα θα δίνονται λύσεις σε προβλήματα που προκύπτουν στα διδακτήρια και αφορούν σε συντηρήσεις και βελτίωση των υποδομών.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Προηγούμενο άρθρο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων, Ανασκόπηση 2020 και νέες συνεργασίες για το 2021
Επόμενο άρθρο Σε 24ωρη ετοιμότητα η Περιφέρεια Θεσσαλίας για την κακοκαιρία Μήδεια