Ειδήσεις

Thessaly Trails: Η νέα διαδικτυακή πύλη με τα μονοπάτια της Θεσσαλίας


Νέα διαδικτυακή πύλη για την ανάδειξη των πεζοπορικών διαδρομών της Θεσσαλίας δημιουργεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ξεκινά η δημιουργία του νέου τουριστικού portal «Thessaly Trails» που αναμένεται να αποτελέσει τον απόλυτο οδηγό του κάθε περιπατητή που έρχεται στη Θεσσαλία. Αρχικά περιλαμβάνει τη χαρτογράφηση και ψηφιοποίηση 70 χιλιομέτρων μονοπατιών σε Πίνδο, Χάσια και Μετέωρα και συνεχώς θα εμπλουτίζεται.

«Προχωράμε την δημιουργία μιας νέα διαδικτυακής πύλης με στόχο την ψηφιοποίηση και καταγραφή των πεζοπορικών διαδρομών της Θεσσαλίας. Ξεκινάμε από την Περιφερειακής Ενότητα Τρικάλων αναδεικνύοντας 70 χιλιόμετρα πεζοπορικών διαδρομών σε Πίνδο, Χάσια και Μετέωρα και αναμένεται να προστίθενται συνεχώς διαδρομές από όλη τη Θεσσαλία. Στόχος είναι η ενιαία προβολή των μονοπατιών της Θεσσαλίας τόσο στις τουριστικές εκθέσεις εναλλακτικών μορφών τουρισμού που συμμετέχουμε όσο και στους ενδιαφερόμενους επισκέπτες γενικότερα. Ο περιπατητικός τουρισμός παρουσιάζει μεγάλη δυναμική τα τελευταία χρόνια και η Θεσσαλία με τη γεωμορφολογία της είναι ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις του είδους» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Περιφέρεια Θεσσαλίας – Διεύθυνση Κτηνιατρικής: Οδηγίες προστασίας για τα ζώα εργασίας και τα ζώα συντροφιάς σε συνθήκες καύσωνα
Επόμενο άρθρο Διπλό έργο για το Βαρούσι, την πιο παλιά συνοικία των Τρικάλων