Ειδήσεις

Summer School : ΤΕΦΑΑ – Πανεπιστημίου Θεσσαλίας


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το 1οSummerSchool του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα) με τίτλο «Μαθαίνω μέσα από την κίνηση». Η πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του έφτασε στο τέλος της και από τη Δευτέρα θα αρχίσει η δεύτερη και τελευταία εβδομάδα.

Η ανταπόκριση των παιδιών και των γονιών τους στην πρωτοβουλία των επιστημόνων του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού να διοργανώσουν το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα ήταν πολύ μεγάλη.

Επίσης, πολύ μεγάλος είναι και ο ενθουσιασμός των παιδιών με το πρόγραμμα και το πλήθος δραστηριοτήτων στις οποίες συμμετέχουν όπως: αθλοπαιδιές, τοξοβολία, κρίκετ, μπάντμιντον, τέννις,TAE KWON DO,πάλη, baseball, kids athletics, μουσικοκινητικά προγράμματα,παιδαγωγικά παιχνίδια, δημιουργία υγιεινού σνακ, γλυκού, παγωτού κ.α.

Το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016, (10:00 η ώρα) είναι η ημέρα αποφοίτησης των παιδιών όπου θα παραλάβουν το “πτυχίο” τους. Την ημέρα αυτή οι γονείς θα ενημερωθούν σχετικά με τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχαν τα παιδιά τους, θα πάρουν τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων που πραγματοποιήθηκαν και χρήσιμες συμβουλές άσκησης, διατροφής και υγείας.

Επίσης, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διάφορες δράσεις συναγωνιζόμενοι τα παιδιά τους (τοξοβολία, darts, baseball, Κρίκετ κ.α.). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα www.healthykids.gr/summerschool.

 

Με εκτίμηση

Δρ. Γεροδήμος Βασίλειoς

Επιστημονικά Υπεύθυνος

 

Προηγούμενο άρθρο Ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Μουσικής και Τέχνης TrikalArt
Επόμενο άρθρο Κάλεσμα συνεργασίας στα πλαίσια της δράσης wheeling2help vol 2