Ειδήσεις

O Δήμος Τρικκαίων διοργανώνει γιορτή υποδοχής του 2017


Όλοι οι τρικαλινοί και οι επισκέπτες είναι προσκεκλημένοι στη μεγάλη γιορτή υποδοχής του 2017!  Και φέτος, ο Δήμος Τρικκαίων διοργανώνει μια γιορτή για όλους, για τους χιλιάδες επισκέπτες της πόλης, για κάθε τρικαλινή και τρικαλινό.
Ο Μύλος των Ξωτικών με τους πειρατές και τα ξωτικά, αλλά και ένα τρικαλινό συγκρότημα με μουσική ζωντανή από τις 23:30, θα υποδέχονται τον καθένα που θα φτάνει στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Εκεί, θα προσφέρεται ζεστό κρασί και θα υπάρχουν εκπλήξεις… Με συντροφιά τη μουσική, το κλίμα γίνεται εορταστικό, αναμένοντας την αντίστροφη μέτρηση, από τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου. Χιλιάδες πυροτεχνήματα θα καλύψουν τον τρικαλινό ξωτικο-ουρανό, σε ένα ακόμη φαντασμαγορικό θέαμα υποδοχής του νέου έτους.

Η δε βασιλόπιτα που έχει παραγγελθεί, θα περιλαμβάνει τρία φλουριά, με ισάριθμα δώρα (δύο tablets και ένα ταξίδι).
Η γιορτή για το πολυαναμενόμενο 2017 θα διαρκέσει για μισή τουλάχιστον ώρα μετά την είσοδό του, με ευχές από όλους για όλους, ώστε να είναι αυτό το έτος, καλύτερο από το προηγούμενο.
Χωρίς να υπολογίσουμε το κρύο, με φωτεινή καρδιά και μεγάλο χαμόγελο, όλοι στην κεντρική πλατεία (Ηρώων Πολυτεχνείου) των Τρικάλων!
Αλλάζουμε τον χρόνο σε μια μεγάλη υπαίθρια γιορτή!
Καλή Πρωτοχρονιά!

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη για το νέο έτος
Επόμενο άρθρο Ψωμί για τρεις ημέρες θα πρέπει να προμηθευτούν οι Τρικαλινοί