Ειδήσεις

Fashion City Outlet: ο αγαπημένος πασχαλινός προορισμός αγορών και διασκέδασης


Το Fashion City Outlet, το μεγαλύτερο εκπτωτικό κέντρο της Θεσσαλίας υποδέχεται και φέτος το Πάσχα δίνοντας την ευκαιρία σε όλους  να κάνουν τις αγορές τους με άνεση, σε ένα υπέροχο περιβάλλον.

Επιλέγουμε δώρα για τους αγαπημένους μας σε απίστευτα χαμηλές και outlet τιμές σε προϊόντα κορυφαίων brands. Επωφεληθείτε από τις πασχαλινές προσφορές και αγοράστε τα δώρα σας έξυπνα, στο Fashion City Outlet τον απόλυτο outlet προορισμό της Θεσσαλίας! Ρούχα, παπούτσια, είδη σπιτιού, αξεσουάρ, κοσμήματα, γυαλιά, βιβλία, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη και φυσικά λαμπάδες και σοκολατένια αυγά για τους μικρούς μας φίλους!

Λαμπερή ατμόσφαιρα, υπέροχος διάκοσμος και τα καλύτερα δώρα για όλη την οικογένεια, κάνουν τις αγορές σας γιορτή στο Fashion City Outlet!

Υπάρχει καταλληλότερη ατμόσφαιρα για να κάνουμε τις πασχαλινές αγορές μας;

Έλα στο Fashion CityOutlet τώρα και ζήσε την απόλυτη εμπειρία αγορών!

Ακολούθησε το Fashion City Outlet στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενημερώσου για το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων μας, τις προσφορές μας καθώς επίσης και για τις παιδικές δραστηριότητες που θα προσφέρουν χαρά και δημιουργικότητα σε όλη την οικογένεια!

 

 

Fashion City Outlet

4οχλμ. Λεωφόρου Κ. Καραμανλή

41335 – Λάρισα

Τηλ. 2410 671717

www.fashioncity-outlet.gr

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση για τα αρπακτικά πουλιά της λίμνης Κάρλας
Επόμενο άρθρο Νέα έργα υγείας στη Θεσσαλία 43 εκ. ευρώ