45.000 ευρώ από τη Νομαρχία για το Ροπωτό


 Με το ποσό των 45.000 ευρώ ενισχύει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων το Δήμο Πύλης για να προχωρήσει η μελέτη για την αντιμετώπιση των κατολισθητικών φαινομένων στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ροπωτού του Δήμου Πύλης.  

«Το Ροπωτό αντιμετωπίζει έντονα κατολισθητικά φαινόμενα και προς αυτή την κατεύθυνση η Νομαρχία ενέκρινε το ποσό των 45.000 ευρώ για τη μελέτη που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Πύλης σε συνεννόηση με το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ)» δήλωσε ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Βλαχογιάννης. Ηλίας

«Το ποσό θα διατεθεί από πιστώσεις του ΚΑΠ 2010 και ο Δήμος Πύλης και προσωπικά ο Δήμαρχος θα υλοποιήσει τη μελέτη» συμπλήρωσε ο κ. Βλαχογιάννης, ενώ το έργο θα χρηματοδοτηθεί με άλλα 45.000 ευρώ από το Δήμο Πύλης.

Ερωτηθείς ο κ. Βλαχογιάννης για το φράγμα της Πύλης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς δεν έχουμε καμία εξέλιξη για τη μελέτη του φράγματος Πύλης. Ο μελετητής δεν έχει καμία δικαιολογία για οποιαδήποτε καθυστέρηση. Στην εποχή της «πράσινης» ανάπτυξης το φράγμα της Πύλης μπορεί να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη της περιοχής, θα αρδεύει 100.000 στρέμματα και θα υδρεύει και την πόλη των Τρικάλων. Θα είναι ένα έργο με πολλαπλά οφέλη για το νομό μας». 

Προηγούμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ
Επόμενο άρθρο Συναυλία με τη Μαριώ στις 9 Σεπτεμβρίου