Ειδήσεις

29οι Πανελλήνιοι Αγώνες Στίβου Βετεράνων Αθλητών


Με ονόματα όπως αυτά της Αννας Βερούλη και του Κώστα Γκατσιούδη, και με ρεκόρ αθλητών, ξεκινούν στις 4.30 τοα απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιουνίου, στα Τρίκαλα, οι 29οι Πανελλήνιοι Αγώνες Στίβου Βετεράνων Αθλητών.
Πρόκειται για μια διοργάνωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την Ελληνική Ομοσπονδία Βετεράνων Αθλητών Στίβου. Η οποία, φέτος συνδιοργανώνει τους Αγώνες με τον τοπικό Σύνδεσμο Βετεράνων Αθλητών Στίβου (ΣΕΒΑΣ) Τρικάλων, το διήμερο 11 και 12 Ιουνίου, στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Αυτοί οι αγώνες, με το ρεκόρ συμμετοχής των 409 αθλητών, είναι η απόδειξη της διά βίου άθλησης, της συνεχιζόμενης άσκησης, όπως τόνισε ο εκ της ργανωτικής επιτροπης κ. Θανάσης Μπουλογιώργος.
Από την πλευρά της, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων, κ. Εφη Λεβέντη, τόνισε τη σημασία διεξαγωγής μιας ακόμη πανελλήνιας εμβέλειας διοργάνωσης στα Τρίκαλα. Κάτι που επεσήμανε και ο κ. Γιώργος Τσίγκας, εντεταλμένος σύμβουλος Υγείας – Πρόνοιας ΠΕ Τρικάλων, τονίζοντας τη σημασία της διοργάνωσης για την προβολή της περιοχής. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΕΒΑΣ κ. Ανδρέας Σιμορέλης, αναφέρθηκε στο επίτευγμα του αριθμού ρεκόρ συμμετοχών από αθλητές προερχόμενους από όλη τη χώρα.  Ο δε κ. Βαγ. Θεοδώρου έκανε αναφορά στο πρόγραμμα της διοργάνωσης, η οποία θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής 12 Ιουνίου.
Η γιορτή αυτή του αθλητισμού, που καταδεικνύει τη σημασία της άθλησης εφ’ όρου ζωής, στηρίζεται και από την Ομάδα Εθελοντών Δήμου Τρικκαίων, σε οργανωτικό και υγειονομικό επίπεδο.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

Προηγούμενο άρθρο Μία ακόμη εξόρμηση από τον Σύλλογο Πεζοπορίας-Ορειβασίας
Επόμενο άρθρο Απαντήσεις σε ερωτήματα για τους πρόσφυγες ζητάει ο Δ. Τρικκαίων