Ειδήσεις

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς


Εκατοντάδες  έγκριτοι επιστήμονες υψηλής εξειδίκευσης, που προέρχονται -εκτός από την Ελλάδα και την Κύπρο- από τις χώρες: ΗΠΑ, ,Μεγ. Βρετανία, Καναδά, ,Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Αίγυπτο, Κατάρ ,Τουρκία κ.ά. θα βρεθούν για τρεις ( 3) -τουλάχιστον- μέρες στο Βόλο , στις 1 έως 3 Δεκεμβρίου 2017.

Ο σκοπός τους θα είναι  να λάβουν μέρος στο πρωτοπόρο και καινοτόμο για τη χώρα , 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς-EuroMed 2017“(“2nd Pan-Hellenic Conference on Digital  Cultural Heritage-EuroMed 2017”)  , που διοργανώνεται από τους  εξής Φορείς  ,οι οποίοι  το καθιέρωσαν για την Ελλάδα: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου , ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ. ,Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας  και Δίκτυο “Περραιβία”-Δευτεροβάθμιος Οργανισμός   Πολιτισμού και Επιστημών .

Για τον λόγο αυτό προσκλητήριο έχει σημάνει στην επιστημονική κοινότητα  για τη συμμετοχή  επιστημόνων είτε ως εισηγητών ,είτε ως συνέδρων,  από όλα τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στο σπουδαίο και χρήσιμο για τη χώρα αυτό Συνέδριο  , που θα γίνει στην Ελλάδα ,στην όμορφη πόλη του Βόλου,  κατά το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 1 έως και Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 , στο κτίριο “Παπαστράτος” του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  ( Οι εγγραφές συνέδρων συνεχίζονται στο link : https://euromed2017.eu ).

Προηγούμενο άρθρο Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και ώρα 9:00 ο διαγωνισμός Θαλής
Επόμενο άρθρο Εκδήλωση του Δικτύου για τη μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη