Ειδήσεις

Όλα έτοιμα για το 1o Πανελλήνιο Συνέδριο για την Κλιματική Αλλαγή


Η ΠΕΔ Θεσσαλίας διοργανώνει συνέδριο με θέμα: «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ: Η Αυτοδιοίκηση και η Θεσσαλία μπροστά  στην παγκόσμια πρόκληση» στην Καρδίτσα 9 και 10 Ιουνίου 2017, στο Thessalikon Grand.  (Στα πλαίσια και της 5ης Ιουνίου Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος).

Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Ιουνίου και ώρα 12:00, στα κεντρικά γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας, στην οδό Πανός 14. Για το 1Ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλιματικής Αλλαγής, για τους στόχους καθώς και για Δυναμική, που έχει αναπτύξει το Συνέδριο από πλευράς πλήθους Εισηγητών και Διακεκομμένων Ομιλητών θα μιλήσει ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας, κ. Κωτσός Γεώργιος, Δήμαρχος Μουζακίου, ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής, κ. Διαμάντος ΚωνσταΝτίνος, πρ. Πρόεδρος ΤΕΕ/ΤΚΔΘ & μέλος ΔΣ ΠΕΔΘ και ο Διευθυντής της ΠΕΔ, κ. Τσούμας Δημήτρης

Οι εργασίες του Συνεδρίου ξεκινούν την Παρασκευή 9 Ιουνίου, στις 10:00 π.μ., ενώ η επίσημη τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στις 20:00.

Ο διακεκριμένος Ακαδημαϊκός Χρήστος Ζερεφός, Καθηγητής  Φυσικής της Ατμοσφαίρας, Επόπτης του Κέντρου Ερεύνης Φυσικής της Ατμοσφαίρας και Κλιματολογίας της Ακαδημίας Αθηνών θα αναπτύξει το θέμα «Η ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ».

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ειδικές αστυνομικές δράσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας
Επόμενο άρθρο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το Παν/μιο Θεσσαλίας