Χωρίς Λούνα – Πάρκ στο Πάρκο Ματσόπουλου


 Φαίνεται ότι τουλάχιστον για τη φετινή χρονιά οι λιλιπούτειοι επισκέπτες του Πάρκου Ματσόπουλου, θα μείνουν χωρίς τα παιχνίδια που τους προσέφερε το Λούνα – Πάρκ που λειτουργούσε στην περιοχή τα τελευταία χρόνια.

 Αυτό καθώς ο ιδιοκτήτης του Λούνα – Πάρκ πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί και έτσι κατέθεσε σχετική αίτηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με την οποία ζητά την ακύρωση άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας ψυχαγωγικών παιδιών (Λούνα -Παρκ) που διατηρούσε στο Πάρκο Ματσόπουλο στην οδό Πύλης.

Ομόφωνα ναι

Το θέμα απασχόλησε τα μέλη που συμμετέχουν στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και έτσι στη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης, αποφάσισαν ομόφωνα την έγκριση της ακύρωσης άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας ψυχαγωγικών παιδιών (Λούνα -Παρκ) στο πάρκο Ματσόπουλο στην οδό Πύλης και επ’ ονόματι του κ. Φωτίου Λάσδα του Νικολάου, λόγω συνταξιοδότησης.

Χωρίς παιχνίδια

Πάντως όπως δείχνουν τα πράγματα οι μεγάλοι “χαμένοι” της υπόθεσης θα είναι οι νεαροί επισκέπτες του Πάρκου Ματσόπουλου οι οποίοι κάθε Καλοκαίρι και ιδίως τις απογευματινές και βραδινές ώρες είχαν συνηθίσει τη διασκέδαση που τους προσέφεραν τα παιχνίδια που υπήρχαν εκεί, ενώ το Λούνα – Πάρκ είχε μετατραπεί και σε σήμα κατατεθέν για την περιοχή δεδομένου ότι λειτουργούσε εκεί αρκετά χρόνια πριν διασκεδάζοντας έτσι αρκετές γενιές οι οποίες θα έχουν να θυμούνται.

Προηγούμενο άρθρο Ο Καραγκιόζης στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών
Επόμενο άρθρο Αυτοψία του Χρ. Μιχαλάκη στο έργο «Βελτίωση και ασφαλτόστρωση οδού σύνδεσης Δήμου Μεγάλων Καλυβίων μέχρι όρια Νομού Καρδίτσας (Δ.Δ. Μαγούλας)»