Ειδήσεις

Χριστουγεννιάτικο Bazaar του 31ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων «Κώστας Βάρναλης»


Με τη συμμετοχή των γονέων και κηδεμόνων πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο 31ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων «Κώστας Βάρναλης» την ερχόμενη Παρασκευή 23/12 από τις 10 το πρωί στο χώρο του Σχολείου.

Μετά από πρόσκληση που απεύθυνε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στο πλαίσιο της τελευταίας ημέρας του σχολείου πριν τα Χριστούγεννα πρόκειται να στηθεί μία μικρή γιορτή για τους μαθητές και τους γονείς, όπου θα μπορούν να αγοράσουν δωράκια για τους οικείους τους και για τους ίδιους.

Με οδηγούς τη δημιουργικότητα, την προσφορά και την επαναχρησιμοποίηση ειδών σε καλή κατάσταση οι επισκέπτες του Bazaar θα μπορέσουν να διαλέξουν σε συμβολικές τιμές αντικείμενα και εδέσματα που θα προσφέρουν οι γονείς.

Τα έσοδα της χριστουγεννιάτικης αυτής εκδήλωσης θα χρησιμοποιηθούν από το Σύλλογο, ώστε να καλυφθούν λειτουργικές ανάγκες του Σχολείου.

Την αφίσα για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar δημιούργησε η κα Μιχαλοπούλου Ελένη, μητέρα μαθητή του Σχολείου.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 31ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων «Κώστας Βάρναλης» εύχεται σε όλους σας καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχισμένο το νέο έτος!

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ταχείες διαδικασίες για τα 1.300 δέντρα στους ποταμούς Ληθαίο – Αγιαμονιώτη στα Τρίκαλα
Επόμενο άρθρο Ρομπότ Yape: Το πανευρωπαϊκό μέλλον των ηλεκτρονικών μικρομεταφορών γεννιέται στα Τρίκαλα