Ειδήσεις

Χρηματοδότηση των επιχειρήσεων για ευρωπαϊκές συνεργασίες μέσω του προγράμματος MobiliseSME


Σε εξέλιξη βρίσκεται το ευρωπαϊκό πρόγραμμα κινητικότητας MobiliseSMEόπου αρμόδιος για τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Τουρκία είναι ο ΣΘΕΒ.

Το πρόγραμμαχρηματοδοτεί αποσπάσεις εργαζομένων σε άλλη ευρωπαϊκή επιχείρηση και έχει σχεδιαστεί ειδικά για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις αλλά και ελεύθερους επαγγελματίες.

Στόχος του είναι η ενίσχυση των ευρωπαϊκών συνεργασιών,η ανταλλαγή νέων επιχειρηματικών ιδεών, πληροφοριών και η ανάπτυξη δεξιοτήτων των εργαζομένων.

Συμμετέχοντες στην ανταλλαγή μπορούν να είναι το προσωπικό των επιχειρήσεων, διευθυντικά στελέχη αλλά και ιδιοκτήτες ή συνιδιοκτήτες των ΜΜΕ.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι αναγκαία η εγγραφή της επιχείρησης στην πλατφόρμα matchmaking. Για τις εταιρείες αποστολής καταβάλλεται από το πρόγραμμα οικονομική ενίσχυση, της οποίας το ποσό διαφοροποιείται από χώρα σε χώρα.

Το MobiliseSME είναι ένα πρόγραμμα που παρέχει απεριόριστες ευκαιρίες για πρόοδο, επιχειρηματική ανάπτυξη και διασυνοριακές συνεργασίες!

Περισσότερες πληροφορίεςμπορείτε να βρείτε στην επίσημη  ιστοσελίδα του έργουhttps://mobilise-sme.eu/el, ή να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ(αρμόδια κ. Ελένη Ευαγγελοπούλου), τηλ: 2410555507 (εσωτ. 4) &email: education@sthev.gr.

Προηγούμενο άρθρο Υποδοχή Τιμίου Ξύλου και Ιερών Λειψάνων των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης
Επόμενο άρθρο 7ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων: ‘Έρχεται στις 2 και 3 Σεπτέμβρη στο πάρκο του Μύλου Ματσόπουλου