Ειδήσεις

Χαιρετισμός του Δ.Σ προς τους εργαζόμενους για τη συμμετοχή τους στις Αρχαιρεσίες του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων – Ποτών


Το νεοεκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο  του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Πότων Τρικάλων χαιρετίζει του εργαζόμενους από πολλούς εργασιακούς χώρους που μαζικά πήραν μέρος στις αρχαιρεσίες του συνδικάτου στις 13,14,15 Νοέμβρη. Βγαίνουμε από αυτή τη διαδικασία πιο δυνατοί όλοι οι εργαζόμενοι του κλάδου ώστε από καλύτερους όρους να βάλουμε εμπόδια σε όλους αυτούς που μας θεωρούν καύσιμη ύλη για να αυγατίζουν τα κέρδη τους. Για να διεκδικήσουμε δουλειά με δικαιώματα, να διεκδικήσουμε τη ζωή μας, τη ζωή της οικογένειας μας. Να διεκδικήσουμε ικανοποιητικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με βάση τις ανάγκες μας, να διεκδικήσουμε σταθερή δουλειά, να χτυπήσουμε την τρομοκρατία, το φόβο της εργοδοσίας.

Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς τους εργαζόμενους του κλάδου ανεξάρτητα από χρώμα – θρησκεία – γλώσσα και πολιτικά πιστεύω, που για διάφορους λόγους δεν καταφέρατε το προηγούμενο διάστημα να έρθετε σε επαφή με το συνδικάτο να γραφτείτε μέλη, να ψηφίσετε στις εκλογές   να κάνετε όλοι μαζί ένα σοβαρό ποιοτικό βήμα μπροστά, να γραφτείτε στο Συνδικάτο. Είναι δουλειά και υποχρέωση κάθε εργάτη να βοηθήσει να πείσει και τους αναποφάσιστους, ίσως και φοβισμένους συναδέλφους να γραφτούν στο συνδικάτο, στο δικό μας μετερίζι αγώνα.

Το πρώτο βήμα έγινε.  Μπροστά μας έχουμε μεγάλες μάχες και μόνο με την ξεχωριστή συμμετοχή του καθενός  μας θα μπορούμε μέρα με τη μέρα να δυναμώνουμε να φτάσουμε και σε άλλους χώρους και να ισχυροποιήσουμε το συνδικάτο μας.

Το Δ.Σ στην πρώτη συνεδρίαση εξέλεξε προεδρείο και  αποφάσισε τη συμμετοχή του συνδικάτου στην Πανελλαδική απεργία στις 8 Δεκέμβρη .

Για την προετοιμασία της απεργίας γενική συνέλευση το Σάββατο 3 Δεκέμβρη στις 7.00 στην αίθουσα του εργατικού κέντρου . Τηλέφωνα επικοινωνίας με το συνδικάτο: 697 911 0169 ,

697 3311648.

Το εκλεγμένο Δ.Σ είναι:

Αρμάγος    Δημητρης       Πρόεδρος

Κάβουρας  Χρήστος          Αντιπρόεδρος

Λιατίφης     Γιώργος           Γραμματέας

Δεληγιάννης   Γιώργος     Αναπ. Γραμματέας

Τσιοτινού    Δήμητρα           Ταμίας

Ακρίβος      Αντώνης             Μέλος

Κάβουρας     Γιώργος            Μέλος

 

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Σμιθ                         Μάικ- Μάρκος

Παπαμιχαήλ             Δημήτρης

Γκουντόπουλος       Αθανάσιος

Προηγούμενο άρθρο Διανομή φρούτων στο Δήμο Τρικάλων
Επόμενο άρθρο Δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών