Φιλανθρωπικός Αγώνας μπάσκετ μεταξύ των ομάδων της ΣΜΥ και ομάδας παλαίμαχων παικτών Τρικάλων


Την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012 και ώρα 18:00′, θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων αγώνας μπάσκετ μεταξύ των ομάδων της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών και ομάδας παλαίμαχων παικτών Τρικάλων.

Ο αγώνας συνδιοργανώνεται από τη ΣΜΥ και την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, θα είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα και το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις εισπράξεις του αγώνα θα προσφερθεί για τις ανάγκες λειτουργίας του Γηροκομείου Μεγάλων Καλυβίων Τρικάλων.

Από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού-Πολιτισμού και Κοινωνικής Συνοχής κ. Ρεντζιά Ευθύμιου ανακοινώθηκαν τα ονόματα των παλαιμάχων αθλητών που θα λάβουν μέρος στο φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ.

Προπονητές ομάδας παλαιμάχων: Θάνος Κων/νος και Τίκος Ιωάννης.

Σύνθεση: Σδράκας, Γιαννούλης, Φόρος, Ανθόπουλος, Ξάνθης, Ρεντζιάς, Αλεξίου, Ευαγγελακόπουλος, Πλιάκος, ΜαΪμάνης, Παπαδημητρίου, Τόζαρος, Παπαντώνης.

Η ομάδα μπάσκετ της ΣΜΥ συγκροτείται από πρωτοετείς και δευτεροετείς Σπουδαστές της Σχολής.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει εθελοντικά και η Ακαδημία Χορού ”ΤΕΡΨΙΣ” με παρουσίαση χορευτικών επιδείξεων από τα μέλη της.

Το εισιτήριο θα κοστίζει στη συμβολική τιμή των 2€ και παρακαλούμε τους πολίτες να συνδράμουν στην προσπάθεια.

Τιμητικές προσκλήσεις δε θα χορηγηθούν.

Ο Διοικητής ΣΜΥ
Ταξίαρχος Μπίκος Δημήτριος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων
Μιχαλάκης Χρήστος

Ημερομηνία:

08/03/2012 18:00 – 20:00

Τοποθεσία:

Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων

Προηγούμενο άρθρο Διήμερο αφιέρωμα στη μουσική από τον ΟΑΠΚΦΑ του Δήμου Τρικκαίων «Ο Ασκληπιός» με τον μουσικό Χρήστο Παπαγεωργίου
Επόμενο άρθρο ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΒΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ