Ειδήσεις

Υποδειγματικά μέτρα ασφαλείας για τη συμμετοχή στο διήμερο της ΚΝΕ


Ξεκίνησε την Παρασκευή στο Στόμιο της Λάρισας με όλα τα μέτρα προστασίας   το 29ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ.

Από το πρωί άρχισε η αναχώρηση από τους νομούς όλης της χώρας των κατασκηνωτών και η άφιξη τους στο χώρο του κάμπινγκ στο Στόμιο Λάρισας για  τις εκδηλώσεις του 29ου Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου της ΚΝΕ.

Όπως είναι γνωστό σε όλους  το φετινό Διήμερο  είναι αρκετά διαφορετικό, το  ΚΚΕ και η ΚΝΕ  παίρνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες και  με τη συμβολή ομάδας ειδικών επιστημόνων, έχει συντάξει υγειονομικό πρωτόκολλο με συγκεκριμένα μέτρα προστασίας της υγείας των κατασκηνωτών. Έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες και εργασίες ώστε να υπάρχει στον χώρο της κατασκήνωσης όλη η υποδομή που απαιτείται. Οι  αναχωρήσεις  και αφίξεις στην κατασκήνωση γίνονται με όλα τα μετρά προστασίας . Στις μετακινήσεις που γίνονται με τα πούλμαν είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας και ακολουθώντας τις οδηγίες, η πληρότητα δεν θα ξεπερνά τον επιτρεπόμενο αριθμό ανά λεωφορείο. Όλοι οι κατασκηνωτές θα στήσουν τις σκηνές τους στους χώρους που θα υποδείξουν οι υπεύθυνοι του χώρου. Θα τηρηθούν οι αποστάσεις. Τα μέλη και στελέχη του Κόμματος και της ΚΝΕ με αίσθημα ευθύνης και πειθαρχίας θα φροντίσουν να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός και να τηρούνται οι αποστάσεις, ενώ παράλληλα, συνιστάται και η χρήση μάσκας. Την ώρα της συγκέντρωσης νε το ΓΓ της ΚΕ Δ. Κουτσούμπα η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική. Ο κάθε κατασκηνωτής  για την υγιεινή και προστασία, έχει μαζί του υποχρεωτικά μάσκα, αντισηπτικό, αντικουνουπικό, κατάλληλο ρουχισμό, πιθανή φαρμακευτική αγωγή. Παίρνει όλα τα μέτρα προστασίας από τον ήλιο (καπέλο – αντηλιακό – πολλά νερά κ.λπ.).

 Η πολιτική συγκέντρωση  είναι Σάββατο, 18 Ιούλη 20.30 στο χώρο της κατασκήνωσης. Με ομιλητή το  ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη άμεσα ένα άτομο στα Τρίκαλα για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης
Επόμενο άρθρο Εχθροί και ασθένειες που πλήττουν την υπαίθρια ντομάτα