Ειδήσεις

Υπεύθυνοι Εκλογικής Ετοιμότητας και Ετεροδημοτών – Μεταγραφών της ΝΔ της Νομαρχιακής Οργάνωσης Τρικάλων


Σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα βρίσκεται εδώ και καιρό η ΝΔ, αφού αυτήν τη στιγμή υπάρχει απόλυτη δυσαρμονία μεταξύ της ελληνικής κοινωνίας και των κοινοβουλευτικών συσχετισμών και η πολιτική αλλαγή είναι επιβεβλημένη, ώστε να προκύψει μια νέα κυβέρνηση, με ισχυρή εντολή και ξεκάθαρο σχέδιο.

Οι εκλογές σήμερα δεν είναι πλέον πρόβλημα, αλλά μέρος της λύσης του προβλήματος της χώρας και όσο πιο σύντομα γίνουν τόσο καλύτερα θα είναι για τη χώρα.

Η Ελλάδα χρειάζεται μια Κυβέρνηση, η οποία πρέπει να είναι απολύτως προσηλωμένη στις μεταρρυθμίσεις και να πιστεύει σε αυτές προς όφελος των πολλών. Στις  μεταρρυθμίσεις που θα προσελκύσουν επενδύσεις στην Ελλάδα, θα δημιουργήσουν θέσεις απασχόλησης και θα βελτιώσουν τη λειτουργία του Κράτους και τη ζωή των πολιτών. Η σημερινή Κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι αυτές τις μεταρρυθμίσεις δεν μπορεί να τις υλοποιήσει και κινδυνεύει να εγκλωβίσει τη χώρα σε μια παρατεταμένη λιτότητα, η οποία θα ξεπερνά και τα όρια του υφιστάμενου προγράμματος.

Για τους παραπάνω λόγους και για να αποκλεισθεί ο εκλογικός αιφνιδιασμός, η Νομαρχιακή Οργάνωση Τρικάλων με τη συνεργασία της Γραμματείας Οργανωτικού, του Τομεάρχη, του Προέδρου της ΝΟΔΕ και των Προέδρων των ΔΗΜΤΟ, τοποθέτησε υπεύθυνους εκλογικής ετοιμότητας και υπεύθυνους ετεροδημοτών – μεταγραφών όπως παρακάτω:

 

Α.  ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ – ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

       Αλεξίου Βασίλειος, MSc Δασολόγος – Περιβαλλοντολόγος

Β.  ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜ.Τ.Ο.

  1. Τρικκαίων: Αναστασίου Χρήστος, Συνταξιούχος – Αντιδήμαρχος Δήμου Τρικκαίων
  2. Καλαμπάκας: Τσιαντής Βασίλειος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
  3. Πύλης: Βελώνη Ανδριάνα, Άνεργη – Πτυχίο Οικονομίας και Διοίκησης
  4. Φαρκαδόνας: Χασιώτης Ευάγγελος, Ελεύθερος Επαγγελματίας

Γ.    ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ – ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜ.Τ.Ο.

  1. Τρικκαίων: Βασταρούχας Δημήτριος, Συνταξιούχος ΟΤΕ – Αντιδήμαρχος Δήμου Τρικκαίων
  2. Καλαμπάκας: Λίχος Νικόλαος, Ιατρικός Επισκέπτης
  3. Πύλης: Γώγος Γεώργιος, Δημοτικός Υπάλληλος
  4. Φαρκαδόνας: Γεωργίου Αντώνης, Ελεύθερος Επαγγελματίας

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε προηγούμενο δημοσίευμα σχετικό με τη σύνθεση των θεματικών τομέων δράσης της ΝΔ της Ν.Ο. Τρικάλων, δεν δημοσιεύθηκε εκ παραδρομής στον θεματικό τομέα δράσης ΥΓΕΙΑΣ, το παρακάτω μέλος της Νομαρχιακής Οργάνωσης:

Ρεβέκκα Κουφοδημοπούλου, Νοσηλεύτρια, Υπεύθυνη Νοσηλευτικού Προσωπικού Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων

Προηγούμενο άρθρο Χαιρετισμός του Δημάρχου Τρικκαίων στο Εντατικό πρόγραμμα μαθημάτων του ΤΕΦΑΑ ΠΘ, όπου παρακολουθούν 41 φοιτητές από 24 χώρες του κόσμου
Επόμενο άρθρο Μείωση 12% στην τιμή του φυσικού αερίου από την ΕΠΑ Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας