Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Α.Σ. Καρδίτσας που επικράτησε με 80-74 του Α.Ο. Καλαμπάκας


Συνέχεια στις επιτυχίες για την ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας που επικράτησε εντός έδρας του Α.Ο. Καλαμπάκας με 80-74. Τρίτη στη σειρά επιτυχία για την ομάδα της Καρδίτσας που δείχνει να βρίσκει τον αγωνιστικό της δρόμο.

Σ’ ένα ματς που χαρακτηρίστηκε από πάθος και δύναμη, ο Α.Σ.Καρδίτσας δυσκολεύθηκε αρκετά να φτάσει στο ροζ φύλλο αγώνα. Έχοντας να αντιμετωπίσει την απουσία του Γ.Τσιαμούρα αλλά και το πείσμα των φιλοξενούμενων, ο Α.Σ.Κ. προηγήθηκε με 23-11 στην πρώτη περίοδο, όμως στη συνέχεια η ομάδα της Καλαμπάκας αντέδρασε και μείωσε στο ημίχρονο 39-33. Στην επανάληψη, ο Α.Σ.Καρδίτσας είχε αρκετά αμυντικά κυρίως προβλήματα με αποτέλεσμα να μη μπορεί να ξεφύγει στο σκορ και στο 30’ βρέθηκε να προηγείται με την ελάχιστη διαφορά (σκορ 59-58). Στην τελευταία κρίσιμη περίοδο, ο Α.Σ.Κ. κατάφερε να προηγείται συνεχώς (μετά το 61-61 στο 33’) αλλά μόλις στο τελευταίο λεπτό μπόρεσε να διασφαλίσει τη νίκη. Τέλος καλό, όλα καλά όμως για την ομάδα του Κώστα Ναούμ που πρόσθεσε ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα στο ενεργητικό της.

Στο επόμενο παιχνίδι, ο Α.Σ.Καρδίτσας αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Γ.Σ. Αλμυρού σ’ ένα δύσκολο ματς.

Τα δεκάλεπτα: 23-11, 39-33 (ημιχρ.), 59-58, 80-74.

Α.Σ.Καρδίτσας (Κ.Ναούμ): Πανταζής 2, Μπράχος 18(2), Θώδης 7(1), Ναούμ, Κατσαρός, Κομποδιέτας 25(1), Μπραϊμιώτης 14(1), Αντωνίου 12, Καλογιάννης, Νικολάου 2.

 

Προηγούμενο άρθρο Διαγραφή Μαγκούφη – Παραίτηση Λέγκα
Επόμενο άρθρο Ανατέθηκε η μελέτη επέκτασης διδακτηρίου 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων