Ειδήσεις

Το τρελό καρναβάλι απογειώνει την ατμόσφαιρα στο Fashion City Outlet!


Το τρελό καρναβάλι έρχεται στο Fashion City Outlet για να ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους και φέτος. Αποκριάτικα party’s, ξυλοπόδαροι, κλόουν, δημιουργικές γωνιές, γαϊτανάκι,  και ατελείωτη καρναβαλική διάθεση.

Οι εκδηλώσεις που δεν θα αφήσουν ασυγκίνητο κανέναν, αρχίζουν από το Σάββατο 9 Μαρτίου. Αναλυτικά:

  • Το Σάββατο 9 Μαρτίου, από τις 17:00 έως τις 20:00, διοργανώνουμε το πρώτο party του καρναβαλιού! Ξυλοπόδαροι, κλόουν και ο εφευρετικός Dr Gafas έρχονται για να μας γεμίσουν καρναβαλική διάθεση και να διασκεδάσουν τους μικρούς μας φίλους. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν παιδικά εργαστήρια για κατασκευή props και μπαλονοκατασκευές.
  • Το Σάββατο 16 Μαρτίου, από τις 17:00 έως τις 20:00, στήνουμε την πιο απίθανη αποκριάτικη γιορτή! Ο επιβλητικός ξυλοπόδαρος και ο γιγάντιος κλόουν υποδέχονται τους μικρούς μας φίλους για να φωτογραφηθούν μαζί τους. Ταυτόχρονα, στα εργαστήρια ετοιμάζουμε απίστευτες μάσκες και αστεία καπέλα για μία μοναδική αμφίεση, ενώ οι διασκεδαστές ετοιμάζουν και χαρίζουν αστεία μπαλόνια σε όλους. Παράλληλα, διοργανώνεται η πιο μαγική παράσταση με άφθονα παιχνίδια, γαϊτανάκι, χιουμοριστικά σκετσάκια και μουσικο-κινητικούς διαγωνισμούς για όλα τα παιδιά.

Ψωνίζουμε όσα θα μας ανανεώσουν την άνοιξη, με ειδικές προσφορές στις ήδη χαμηλές τιμές που προσφέρει το Fashion City Outlet όλο τον χρόνο, χωρίς το άγχος του parking και διασκεδάζουμε μέσα στο πνεύμα των ημερών σε ένα κέντρο που προσφέρει απίστευτη ποικιλία ειδών και ικανοποιεί όλες τις καταναλωτικές ανάγκες.

 

Fashion City Outlet

4ο χλμ Λεωφόρου Καραμανλή

41335 – Λάρισα

Τηλ. 2410 671717

www.fashioncity-outlet.gr

 

Προηγούμενο άρθρο Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων από 11/03/2024 έως 17/03/2024
Επόμενο άρθρο Μηνιαία δραστηριότητα Αστυνομικών Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας