Ειδήσεις

Το τελευταίο δεκαήμερο των εκπτώσεων, το Fashion City Outlet προσφέρει σε απίστευτα χαμηλές τιμές ό,τι χρειαζόμαστε για να υποδεχθούμε ανανεωμένοι την Άνοιξη!


Το τέλος των χειμερινών εκπτώσεων συμπίπτει με την ημερολογιακή έναρξη της Άνοιξης και το Fashion City Outlet σ’ αυτό το τελευταίο δεκαήμερο της χειμερινής εκπτωτικής περιόδου μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε τις αγορές μας ώστε η ωραιότερη περίοδος του χρόνου να μας βρει ανανεωμένους.

Σε απίστευτα χαμηλές τιμές, όλα τα επώνυμα brands που λειτουργούν  στο μεγάλο εκπτωτικό κέντρο της Θεσσαλίας προσφέρουν όλα τα είδη για το σπίτι, τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί.

Ψωνίζουμε με άνεση, σε ένα άψογο αισθητικά περιβάλλον, με ποικιλία προσφορών και χωρίς το άγχος του parking. Συνδυάζουμε τα ψώνια με φαγητό ή καφέ και περνάμε ευχάριστα την ημέρα μας σε μια αγορά που μας προσφέρει τα πάντα και σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Ενδεικτικά:

Επωφεληθείτε από τις μεγάλες προσφορές και αναζητείστε στο τελευταίο δεκαήμερο των εκπτώσεων ό,τι θα σας ανανεώσει την Άνοιξη!

Fashion City Outlet

4ο χλμ Λεωφόρου Καραμανλή

41335 – Λάρισα

Τηλ. 2410 671717

www.fashioncity-outlet.gr

 

Προηγούμενο άρθρο Στην περιφέρεια Θεσσαλίας η Υπουργός Πολιτισμού
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη ημεδαπός στα Τρίκαλα για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών