Ειδήσεις

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Βόλου στο Fashion City Outlet και αυτό το Σάββατο!


Οι δεινόσαυροι εξακολουθούν να προσελκύουν μικρούς και μεγάλους στο Fashion City Outlet και σε συνδυασμό με τις δράσεις του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Βόλου να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες του μεγάλου εμπορικού κέντρου της Θεσσαλίας!

Είναι η τέταρτη εβδομάδα που στους διαδρόμους του μεγάλου εμπορικού κέντρου γιγαντιαίοι δεινόσαυροι σε φυσικό μέγεθος με εντυπωσιακά χρώματα, υφές, επιβλητικούς ήχους και κινήσεις μας καλούν να περιηγηθούμε ανάμεσα σε πελώρια εκθέματα, φυτά, βράχους και απολιθώματα. Να θαυμάσουμε τον διάσημο και επιβλητικό Τυρρανόσαυρο Rex, να γνωρίσουμε τον Τρικεράτοπα και τον επιβλητικό Πτερόσαυρο!

Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία, μια φανταστική περιπέτεια γεμάτη μυστήριο που για δεύτερη φορά  το Σάββατο 29  Οκτωβρίου από τις 17:00 έως τις 20:00 το απόγευμα, εκτός από ψυχαγωγικό, θα έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα με τη φροντίδα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Βόλου!

Οι δράσεις του Μουσείου θα μας βάλουν στον κόσμο των Δεινοσαύρων  μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Γίνε Παλαιοντολόγος Δεινοσαύρων για μια ημέρα» που θα λάβει χώρα στο Fashion City Outlet! Κατά την διάρκεια της δράσης θα υπάρχει μικρή έκθεση απολιθωμάτων ηλικίας εκατομμυρίων ετών καθώς επίσης και μεγάλες κασετίνες με απολιθώματα όπου το κάθε παιδί θα μπορεί να αγγίξει αληθινά απολιθώματα και να αναγνωρίσει σε ποιο είδος ανήκουν! Επίσης, θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε παλαιοντολογική ανασκαφή και να ανακαλύψει δόντια και νύχια από τους αγαπημένους θηρευτές! Στο τέλος του προγράμματος θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην έναρξη του προγράμματος του Μουσείου. Δεν απαιτείται κράτηση θέσης, καθώς παράλληλα με το πρόγραμμα του Μουσείου, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με face painting και μπαλονοκατασκευές στη θεματική των δεινοσαύρων!

Στο Fashion City Outlet το παιχνίδι και η διασκέδαση δε σταματούν ποτέ! Ούτε την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου καθώς τα καταστήματα του food court αλλά και οι κινηματογράφοι θα είναι ανοιχτά ως εξής:

  • gr 12:0022:00
  • Goodys 11:00 22:00
  • Mikel12:00 18:30
  • VillageCinemasαπό τις 17:00
  • Volta11:00 – 22:00

 

Fashion City Outlet

4οχλμ. Λεωφόρου Κ. Καραμανλή

41335 – Λάρισα

Τηλ. 2410 671717

www.fashioncity-outlet.gr

 

Προηγούμενο άρθρο Αναβαθμίζεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο Σταθμός του Υπ. Περιβάλλοντος
Επόμενο άρθρο Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Τρικάλων