Ειδήσεις

Το ήμισυ του μισθού του Χ. Μιχαλάκη στο Νοσοκομείο Τρικάλων


Η πατρίδα μας και ο πλανήτης ολόκληρος συνεχίζουν να βρίσκονται αντιμέτωποι με την πανδημία του Covid – 19. Καθημερινά, όλοι μαζί συνεχίζουμε να δίνουμε την μάχη, για να περιορίσουμε τον ιό, για να στηρίξουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Να στηρίξουμε αυτούς τους ανθρώπους, που δίνουν την μεγάλη μάχη απέναντι σε αυτή την παγκόσμια απειλή, στην υπηρεσία της υγείας του λαού μας.

Με αίσθημα ειλικρινούς ευγνωμοσύνης απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους και στο δημόσιο σύστημα υγείας, διαθέτω το ήμισυ του μισθού μου για διάστημα δύο μηνών στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ως ελάχιστη πράξη αναγνώρισης, αλλά και ενίσχυσης της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλεται.

Το κάλεσμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον πολιτικό κόσμο της χώρας «να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης» πρέπει να αποτελέσει φάρο στον αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί για την αντιμετώπιση του ιού.

Και είναι είστε σίγουροι πως από αυτό τον αγώνα, εμείς οι Έλληνες, θα βγούμε νικητές. Τηρώντας τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία μας. Συμμετέχοντας όλοι σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, ο καθένας στο μέτρο που του αναλογεί.

 

Χρήστος Μιχαλάκης

Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

Προηγούμενο άρθρο ΚΕΔΕ: Άμεση ανάγκη για οικονομική στήριξη των Δήμων λόγω κορονοϊού
Επόμενο άρθρο Συνδικάτο Οικοδόμων Τρικάλων: Να ληφθούν άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας