Ειδήσεις

Τουρνουά μπάσκετ για καλό σκοπό


Το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών συνεργάζεται με τον Δήμο Τρικκαίων και διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ με έξι ομάδες. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η στήριξη που παρέχει το Κοινωνικό Παντοπωλείο και οι δομές του Δήμου Τρικκαίων, σε συμπολίτες που βιώνουν δύσκολη οικονομική κατάσταση. Το τουρνουά έχει ως σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων- ειδών καθαριότητας- ειδών υγείας και υγιεινής, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρικκαίων, εν όψει των εορτών της Αποκριάς.
Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016, στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της οδού Κατσιμήδου. Θα μετάσχουν έξι (6) ομάδες, από τις Τοπικές Διοικήσεις Ι.Ρ.Α.: Τρικάλων- Καρδίτσας- Λάρισας- Μαγνησίας- Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Εξωτ. Φρούρησης Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων.
Η έναρξη των αγώνων θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 το μεσημέρι, ενώ ο τελικός προγραμματίζεται για τις 17.00.
Τα τρόφιμα- είδη καθαριότητας- είδη υγείας & υγιεινής, θα συγκεντρώνονται σε ειδικό χώρο έξωθεν του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Τρικάλων, επί της οδού Κατσιμήδου, την ημέρα διεξαγωγής του ανωτέρω τουρνουά καλαθοσφαίρισης. Στήριξη στο εγχείρημα δίνουν επίσης η ΠΕ Τρικάωλν και το «Ράδιο Ζυγός». Πληροφορίες δίνονται και από τη σελίδα του παραρτήματος Τρικάλων της ΔΕΑ στο facebook, με την επωνυμία ipatrikala
«ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑΘΙΑ ΑΓΑΠΗΣ- ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»

Από το γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθρο Γ. Παπασίμος : Η ανατομία της παγκόσμιας καπιταλιστικής κρίσης
Επόμενο άρθρο Δ. Τρικκαίων: Γίνε και εσύ Πολίτης ενάντια στην κατάθλιψη