Τελετή βράβευσης επιτυχόντων μαθητών στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2010-2011


Ο Δήμος Πύλης διοργανώνει τελετή βράβευσης των μαθητών των Λυκείων Δήμου Πύλης που πέτυχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις κατά τη σχολική περίοδο  2010-2011.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 6η Ιανουαρίου 2012, ημέρα των Θεοφανείων, με το πέρας του Αγιασμού των Υδάτων, στο χώρο του Δημαρχείου Πύλης, παράλληλα με τον εορτασμό των ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ και την κοπή της βασιλόπιτας.

           Ο αριθμός των – προς βράβευση – μαθητών ανέρχεται στους πενήντα οκτώ. Αυτό και μόνο δείχνει την σκληρή προσπάθεια τόσο των παιδιών όσο και των δασκάλων τους και της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

          Για μας η νεολαία αποτελεί το μεγαλύτερο κεφάλαιο και είναι οι καλλίτεροι «Πρεσβευτές» μας ανά την Ελλάδα.

Στους συμμετέχοντες – στην εκδήλωση της βράβευσης –  σπουδαστές θα υπάρξει κλήρωση δύο φορητών υπολογιστών από πλευράς Δήμου Πύλης.

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας θα προσφέρει το άνοιγμα λογαριασμού ποσού πενήντα (50) Ευρώ έκαστο σε τρεις (3) σπουδαστές.

Σας καλούμε όλους να τιμήσουμε με την παρουσία μας και να  συγχαρούμε τον καθένα ξεχωριστά, και όλους μαζί, για την επιτυχία τους.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΗΣ

 

 

ΚΩΝ/ΝΟΣ Δ. ΚΟΥΦΟΓΑΖΟΣ

 

Προηγούμενο άρθρο Εξιχνιάστηκαν άλλες δύο (2) περιπτώσεις κλοπών στην περιοχή της Καλαμπάκας
Επόμενο άρθρο ΝΕ Τρικάλων ΚΚΕ: «Το μαύρο μέτωπο συγκυβέρνησης-κεφαλαίου-ΕΕ γδέρνει με φόρους το λαό επιβάλλοντας «τεκμήρια διαβίωσης»