Ειδήσεις

Τα Τρίκαλα τίμησαν την επέτειο του Πολυτεχνείου


Με την κατάθεση στεφάνων και την ανάκρουση του Εθνικού Υμνου, σε μια λιτή τελετή λόγω των καιρικών συνθηκών, τιμήθηκε από τον Δήμο Τρικκαίων η 44η επέτειος από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Η έντονη βροχόπτωση από τις πρωινές ώρες, οδήγησε σε κοινή με τη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης απόφαση, για ματαίωση της συμμετοχής αντιπροσωπειών μαθητών δύο σχολείων (4ο Γυμνάσιο και Μουσικό Σχολείο Τρικάλων) στην εκδήλωση. Οι μαθητές/τριες είχαν ετοιμάσει κείμενα και τραγούδια για να τιμηθεί η επέτειος.
Στη τελετή, εκ μέρους του Δήμου Τρικκαίων κατέθεσε η δημαρχεύουσα, αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων και Υπηρεσιών κ. Κωνσταντίνα Δήμα. Τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εκπροσώπησε με στεφάνι ο βουλευτής κ. Σάκης Παπαδόπουλος, ενώ την Π.Ε. Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα Υγείας κ. Ντίνος Μπάρδας και τη ΣΜΥ, ο υποδιοικητής, συνταγματάρχης κ. Παπαγεωργίου. Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων από τους προϊσταμένων τρων διευθύνσεων εκπαίδευσης, πρωτοβάθμιας κ. Χρήστο Μπουλούμπαση και δευτεροβάθμιας κ. Βάσω Κάκλα, και τον κ. Ιωάννου, ως εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων.
Παρέστησαν επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων κ. Μιχάλης Λάππας, η αντιδήμαρχος κ Εφη Λεβέντη, ο τ. Δήμαρχος κ. Χρήστος Λάππας, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων κ. Αχ. Ζήρας, ο γραμματέας κ. Στ. Νταούλας και μέλη της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ

 

Προηγούμενο άρθρο Εχθροί και ασθένειες της καρυδιάς
Επόμενο άρθρο Κήρυξη του Δήμου Πύλης σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης