Ειδήσεις

Τα συστήματα βιομηχανικού αυτοματισμού PLCσε σεμινάριο του ΣΘΕΒ


Ο ΣΘΕΒ διοργανώνει διήμερο σεμινάριο το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και 7 Νοεμβρίου, ώρες 08:00 – 16:00, με θέμα: «Συστήματα βιομηχανικού αυτοματισμού PLC», στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ στη Λάρισα. Μέγιστος αριθμός εκπαιδευομένων 15 άτομα, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στόχοι του σεμιναρίου είναι η μετάδοση βασικών και εξειδικευμένων γνώσεων αναφορικά με την λειτουργία και προγραμματισμό συστημάτων PLC (ανεξαρτήτου κατασκευαστή) καθώς και η απόκτηση δεξιοτήτων σε ότι αφορά στην υλοποίηση εφαρμογών αυτοματισμού με χρήση των PLC της οικογενείας Logix.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε τεχνικούς, συντηρητές και τεχνικούς προϊσταμένους παρακολούθησης και συντήρησης βιομηχανικών διεργασιών με γενικές γνώσεις βιομηχανικών αυτοματισμών.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κος Νικόλαος Σ. Σαμαράς, Καθηγητής στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έχει εκτεταμένη εμπειρία στον ακαδημαϊκό χώρο καθώς και στη βιομηχανία τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Το σεμινάριο επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ και το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% 2020.

Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής στον Ο.Α.Ε.Δ: Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του σεμιναρίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου) email: education@sthev.grκαι τηλ.: 2410555507.

 

Προηγούμενο άρθρο ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Ορόσημο η σύμβαση σύνδεσης 16,5 εκ. Νm3με τη «ΜΕΛ Μ.Α.Ε.»
Επόμενο άρθρο Προγράμματα του Κέντρου Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Παν/μίου Θεσσαλίας