Ειδήσεις

Σύσκεψη του Συλλόγου Λογιστών και Βοηθών Λογιστών Τρικάλων για την Εργατική Πρωτομαγιά


Καλούμε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία και τους εργαζόμενους του Νομού μας να συμμετάσχουν στην σύσκεψη και να συμβάλλουν με τη συμμετοχή τους στην καλύτερη οργάνωση των εκδηλώσεων για να τιμήσουμε την Εργατική Πρωτομαγιά, οργανώνοντας εδώ και τώρα την πάλη μας για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας!

Η αντεργατική – αντιλαϊκή βαρβαρότητα δεν έχει τέλος, αν δεν την σταματήσουμε με τη δύναμη της οργάνωσής μας, με την απόφασή μας να την ανατρέψουμε!

Όλοι στον αγώνα σε κάθε χώρο δουλειάς, εργοστάσιο το εργοστάσιο, γραφείο το γραφείο, γειτονιά τη γειτονιά, στα χωριά, παντού! Μόνο αυτός ο δρόμος υπάρχει για τους εργαζόμενους!

Εργατική Πρωτομαγιά 2017

Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά !!!

 Η ελληνική κυβέρνηση δίνει 4 δισ. ευρώ, το 2% του ΑΕΠ στο ΝΑΤΟ, το μεγαλύτερο ευρωπαϊκής χώρας, όσο ακριβώς οι αιματηρές περικοπές που συμφώνησε με ΕΕ και ΔΝΤ. Δίνει βάσεις, αεροδρόμια και λιμάνια, γη και ύδωρ στους φονιάδες των λαών. Συμμετέχει δραστήρια για το μοίρασμα των πετρελαίων, του φυσικού αερίου, των δρόμων μεταφοράς Ενέργειας και αγωγών, των αγορών σε όφελος των συμφερόντων των ελληνικών μονοπωλιακών ομίλων.

Δεν θα ματώνουμε για τα κέρδη τους στην ειρήνη. Δεν θα γίνουμε κρέας για τα κανόνια τους στον πόλεμο!

 

Πέμπτη 20 /04/17 – 19:00 μ.μ.  στην αίθουσα  του

Εργατικού Κέντρου  Τρικάλων

 

ΤΟ Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση με θέμα: Σπουδές & Επαγγέλματα στην Ελλάδα της Κρίσης
Επόμενο άρθρο Σε εκπομπή της ΕΡΤ η Σχολή Βυζαντινής μουσικής