Ειδήσεις

Σύσκεψη για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς


Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25/9 ανοικτή σύσκεψη για το θέμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών με τη συμμετοχή δεκάδων αγωνιστών κι αγωνιστριών, καθώς και πληττόμενων πολιτών από τους πλειστηριασμούς.
Υπήρξε επίσης συμμετοχή πολιτών από την Κίνηση κατά των πλειστηριασμών από την Καρδίτσα.
Αποφασίστηκαν : κάλεσμα για μαζική και μαχητική αγωνιστική κινητοποίηση κάθε Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο, με έναρξη την Τετάρτη 27/9 στις 3:30 μμ.
– Συντονισμός με τα αντίστοιχα κινήματα σε όλη τη χώρα και συμμετοχή στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών
– Πανθεσσαλική κινητοποίηση και συνάντηση με τον σύλλογο των συμβολαιογράφων της Θεσσαλίας, ώστε να παρθεί απόφαση για αποχή από τη διαδικασία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.
Καλούμε τον κόσμο της εργασίας και της αγροτιάς, την πληττόμενη συντριπτική κοινωνική πλειοψηφία από την καταστροφική πολιτική κυβέρνησης και ” θεσμών “, σε συλλογική, μαχητική και μαζική συμμετοχή στον αγώνα κατά των πλειστηριασμών, σε συνολική αντιπαράθεση με την κυβερνητική πολιτική των μνημονίων, της φτώχειας, της εξαθλίωσης, της ανεργίας, του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και της καταστολής.

Επιτροπή Αγώνα κατά των Πλειστηριασμών, Κατασχέσεων, Διακοπών Ρεύματος και Νερού.

Προηγούμενο άρθρο ΑΠΣ Τρικάλων: Κάθε μέρα γονείς των παιδιών-αθλητών
Επόμενο άρθρο Ενημέρωση για την έναρξη συγκομιδής ακτινιδίων