Ειδήσεις

Σύλλογος Λογιστών & Βοηθών Λογιστών Ν. Τρικάλων: Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο των αγροτών


Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΜΠΛΟΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ  καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά την  Παρασκευή 3 ΦΛΕΒΑΡΗ στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι αγρότες στην Λάρισα.

Ο Σύλλογος Λογιστών & Βοηθ.Λογιστών Ν.Τρικάλων συμπαραστέκεται και στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των αγροτών. Είμαστε στην ίδια πλευρά για την αντιμετώπιση των λαϊκών προβλημάτων. Ζούμε την ίδια βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική.

Το μπλόκο της Νίκαιας αποτελεί σημείο αναφοράς στον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς για την επιβίωσή της

Στόχος Κυβέρνησης – ΕΕ  είναι να απαξιώσουν πλήρως την εργατική δύναμη, να χτυπήσουν τα εναπομείναντα δικαιώματα και κατακτήσεις. Να ξεκληρίσουν τη μικρομεσαία αγροτιά και να χτυπήσουν τους μικρομεσαίους ΕΒΕ. Εργάζονται πυρετωδώς για να διασφαλίσουν τα κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων σε όλους τους κλάδους. Η κυβέρνηση με το ψέμα και τη διαστρέβλωση προσπαθεί να πείσει το λαό ότι νοιάζεται γι’ αυτόν και ταυτόχρονα να καλλιεργήσει τον κοινωνικό αυτοματισμό.

Απορρίπτουμε τους εκβιασμούς και τα κάλπικα διλήμματα της κυβέρνησης και των άλλων κομμάτων της πλουτοκρατίας.

Δεν υποχωρούμε.

Απάντηση να δώσουμε στο δρόμο του αγώνα

Για εμάς, οι μικρομεσαίοι αγρότες, που δίνουν, με νύχια και με δόντια, τη μάχη για την επιβίωση, η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση έχει πολύ μεγάλη σημασία, καθώς η πείρα, μας έχει διδάξει ότι η αγωνιστική συμπόρευση και συμπαράταξη της αγροτιάς με τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα του χωριού και της πόλης, τους δίνει δύναμη, αποτελεσματικότητα και προοπτική στον αγώνα τους, κάνει πράξη το ρόλο της Κοινωνικής Συμμαχίας, μπροστά σε όλα αυτά που έρχονται, παίρνοντας το μέλλον στα χέρια μας.

Σ’ αυτή την ανελέητη και βάρβαρη επίθεση για να βάλουμε φραγμό μόνο ένας δρόμος υπάρχει. Είναι ο ενωμένος ταξικός αγώνας εργαζομένων, μικροαγροτών, μικρομεσαίων ΕΒΕ.

 

Μπλόκο στην πολιτική της κυβέρνησης, της ΕΕ και των επιχειρηματικών ομίλων!!!

ΟΛΟΙ στο  Συλλαλητήριο  Παρασκευή 3 Φλεβάρη 6μμ

ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ από ΤΡΙΚΑΛΑ 4μμ

Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κωστάρα)

Προηγούμενο άρθρο Προσλήψεις προσωπικού στη Δ.Ε.Υ.Α. Τρικάλων
Επόμενο άρθρο Διπλωματικές εξετάσεις Ιανουαρίου 2017 Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων