Σύλληψη δύο ημεδαπών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών


Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 18-05-2012 στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της ομάδας Ο.Π.Κ.Ε. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 33 και 25 ετών αντίστοιχα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

 

Ειδικότερα, οι δύο συλληφθέντες μετά τη διάπραξη των κλοπών εντοπίστηκαν και προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων, όπου από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι την 18-05-2012 διέπραξαν από κοινού τις παρακάτω διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών:

 

  • ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ: Πρωινές ώρες της 18-05-2012 στην Καλαμπάκα επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, προσέγγισαν 35χρονη ημεδαπή επιχειρώντας να αφαιρέσουν την τσάντα της, πλην όμως δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους και τράπηκαν σε φυγή.
  • ΚΛΟΠΗ: Μεσημβρινές ώρες της 18-05-2012 στα Τρίκαλα με την ίδια ως άνω μέθοδο, προσέγγισαν 26χρονη ημεδαπή η οποία κινούνταν με ποδήλατο και της αφαίρεσαν την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, κάρτες διαφόρων τραπεζών και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα και ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

 

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε η αφαιρεθείσα τσάντα μαζί με τα προαναφερθέντα αντικείμενα τα οποία και αποδόθηκαν στην 26χρονη παθούσα.

 

Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διάπραξης των ανωτέρω κλοπών.

 

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

 

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Προηγούμενο άρθρο ΕΑΣ Τρικάλων διεκπεραιώνει τις διαδικασίες για τη χορήγηση άδειας για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού από αρδευτικές γεωτρήσεις – πηγάδια
Επόμενο άρθρο Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την Ημέρα γενοκτονίας των Ποντίων