Σύλληψη δύο ανηλίκων για κλοπές τροχοφόρων, τετελεσμένες και σε απόπειρα & μιας αλλοδαπής για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου


Συνελήφθησαν στις 17-09-2022 τις μεταμεσονύχτιες ώρες στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, δύο ανήλικοι και συγκεκριμένα ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, διότι κατελήφθησαν να αφαιρούν μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας ημεδαπού.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων προέκυψε ότι, οι προαναφερόμενοι, το χρονικό διάστημα από 12-09-2022 έως 15-09-2022 στα Τρίκαλα, αφαίρεσαν -2- δίκυκλες μοτοσικλέτες, ιδιοκτησίας ισάριθμων ημεδαπών, οι οποίες βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους τους. Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του ενός εκ των ανηλίκων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα πλαστικά μέρη (θραύσματα) και καλώδια μοτοσικλέτας, καθώς και ένας ομφαλός κλειδαριάς. Επιπλέον, εντοπίστηκε και συνελήφθη μία αλλοδαπή, μητέρα ενός εκ των ανήλικων, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Προηγούμενο άρθρο Ακούγοντας τα παιδιά για το μέλλον των ποδηλάτων στα Τρίκαλα
Επόμενο άρθρο Μεγάλη γιορτή διδύμων στα Τρίκαλα, με γάμο και συνάντηση των... τριών Τρικάλων