Ειδήσεις

Συντονισμός Δ. Τρικκαίων – ΔΕΗ για τα νέα έργα της επιχείρησης


Την ανάγκη συντονισμού και μείωσης της ταλαιπωρίας, εν όψει νέων έργων της ΔΕΗ, συζήτησαν ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς και οι επικεφαλής της ΔΕΗ Οπτικές Επικοινωνίες – Fibergrid. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η επίτευξη συντονισμού, για να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες, με βάση τα έργα του Δήμου και της ΔΕΥΑΤ, και τα νέα έργα της Fibergrid. Η εταιρεία της ΔΕΗ ουσιαστικά δημιουργεί τις υποδομές για να τοποθετηθεί εναέρια οπτική ίνα, οπότε απαιούνται εργασίες και στο έδαφος.
Ο κ. Σακκάς συνομίλησε με τους κ. Θανάση Τσακιράκη, γενικό διευθυντή λειτουργιών και Νίκο Πανόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Οπτικές Επικοινωνίες.
Η βασική πρόταση του Δημάρχου Τρικκαίων, ήταν να υπάρξει άμεση συνεννόηση ανάμεσα στις τεχνικές υπηρεσίες Δήμου, ΔΕΥΑΤ και Fibergrid, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός εντός της περιόδου των Χριστουγέννων και τα έργα να ξεκινήσουν από τον Ιανουάριο του 2024. Ουσιαστικά, η εταιρεία της ΔΕΗ θα υλοποιεί τα έργα της, εκεί ακριβώς, όπου ήδη υπάρχει πρόσφορο έδαφος. Η πρόταση αυτή υιοθετήθηκε αμέσως και η πρώτη συνάντηση των αρμόδιων τεχνικών υπεύθυνων, θα πραγματοποιηθεί μέσα σε 24 μόλις ώρες, για να υλοποιηθεί ταχύτερα ο σχεδιασμός.
Παρέστησαν επίσης στη συζήτηση, ο διευθύνων σύμβουλος της e-trikala ΑΕ κ. Οδ. Ράπτης και στελέχη της Fibergrid.

Από το γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση Σακκά – ενοικιαστών σχολικών κυλικείων
Επόμενο άρθρο Το Σάββατο παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του Θεοδ. Νημά για την αθλητική ιστορία των Ελλήνων