Πρωτοσέλιδο

Συντήρηση του οδικού δικτύου στους Δήμους Πύλης και Φαρκαδόνας


Στη δημοπράτηση του έργου της συντήρησης και ασφαλτόστρωσης του οδικού δικτύου στους Δήμους Πύλης και Φαρκαδόνας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την έγκριση διάθεσης πίστωσης του έργου προϋπολογισμού 500.000 που χρηματοδοτείται από τον Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Με τα τις παρεμβάσεις μας βελτιώνουμε την ασφάλεια τμημάτων του οδικού δικτύου και διευκολύνουμε την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας έχουν καταγράψει και επισημάνει επικίνδυνες θέσεις που χρίζουν παρέμβασης στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Τρικάλων», τόνισε ο κ. Αγοραστός και συμπλήρωσε:

«Σε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες μας σχεδιάζουμε και υλοποιούμε χρήσιμα έργα για τους πολίτες. Μέλημά μας είναι η ασφάλεια της μετακίνησης των πολιτών και της μεταφοράς εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου».

 

Προηγούμενο άρθρο Σεμινάριο ΣΘΕΒ: Κοστολόγηση βιομηχανικού προϊόντος
Επόμενο άρθρο Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Τρικάλων