Ειδήσεις

Συντήρηση τμημάτων του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων


Στη συντήρηση τμημάτων του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου «Βελτίωση αποκατάσταση οδού Χαλίκι – Τρία Ποτάμια – Γεφ. Αλεξίου – Αρματωλικό, κλάδοι προς Αγ. Παρασκευή, προς Αθαμάνια και προς Παλαιοχώρι Γαρδικίου» προϋπολογισμού 300.000 ευρώ (με ΦΠΑ). Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και φορέα υλοποίησης την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τη χώρα η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει να παράγει έργο και να παρεμβαίνει σε τομείς που αφορούν άμεσα στην ασφάλεια των πολιτών, στη μετακίνηση των ανθρωπίνων κοινοτήτων και στη μεταφορά των εμπορευμάτων. Με τη σύμβαση προϋπολογισμού 300.000 ευρώ που υπογράψαμε, θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις στο ορεινό οδικό δίκτυο των Τρικάλων, αποκαθιστώντας φθορές που έχει υποστεί είτε από την πολυχρησία, είτε από τις καιρικές συνθήκες».

Αντικείμενο του έργου  είναι εργασίες χωματουργικών, τεχνικών, σήμανσης, ασφάλειας, οδοστρωσίας και ασφαλτικών καθώς και ερεισμάτων σε τμήματα του ορεινού οδικού δικτύου της αναφερόμενης περιοχής. Η μελέτη  του έργου συντάχθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, η οποία διενήργησε και τη διαδικασία δημοπράτησης του έργου και θα επιβλέψει και την κατασκευή του.

 

Προηγούμενο άρθρο Τέσσερις συλλήψεις στην Καλαμπάκα για κλοπή από οικία
Επόμενο άρθρο Επιμορφωτικό σεμινάριο εν ενεργεία υπαλλήλων-εξεταστών