Διαμαρτυρία επιχειρηματιών στην Τρικάλων – Καλαμπάκας


 Προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τη Διεύθυνση Ελέγχου Κατασκευής Έργων (ΔΕΚΕ) διαβίβασε ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης την αίτηση των καταστηματαρχών επί της οδού Τρικάλων – Καλαμπάκας για αφαίρεση μεταλλικών στηθαίων στην εν λόγω οδό.

 

Όπως αναφέρεται στην αίτηση των επιχειρηματιών, οι επιχειρήσεις που εξυπηρετούνται από τους παράδρομους που δημιουργήθηκαν στον κόμβο της Ράξας, μετά την τοποθέτηση των μεταλλικών στηθαίων αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα.

«Συγκεκριμένα η πρόσβαση στις επιχειρήσεις μας από εμάς τους ιδιοκτήτες και εργαζομένους πραγματοποιείται με μεγάλη δυσκολία και αποθαρρύνει τους τυχόν πελάτες μας αφού με μεγάλη δυσκολία μας βρίσκουν.

Για το λόγο αυτό έχει παρατηρηθεί μεγάλη πτώση στην κίνηση των καταστημάτων και για αυτό παρακαλούμε άμεσα να αφαιρεθούν τα μεταλλικά στηθαία στον συγκεκριμένο κόμβο μέχρι να πραγματοποιηθεί η κατασκευή της τελικής μορφής του εγκεκριμένου του υπ’όψιν κόμβου».

Σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης ανέφερε:

«Υπάρχει όντως πρόβλημα στο έκτο χιλιόμετρο της Τρικάλων – Καλαμπάκας με τις επιχειρήσεις που είναι στις παρόδους που δεν μπορούν να εισέρχονται από τις παρόδους και θα πρέπει να κάνουν κύκλο, κάτι που σίγουρα στερεί πελάτες στις επιχειρήσεις και δημιουργεί προβλήματα.

Κάναμε σχετικές παρεμβάσεις και ελπίζω να ακουστούμε από την Περιφερειάρχη με την οποία είχα σχετική επικοινωνία, οι υπηρεσιακοί παράγοντες προσπαθούν να βρουν μια λύση συμβατή με τους κανόνες. Ελπίζουμε σε δέκα μέρες από σήμερα να δοθεί λύση. Αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο τότε θα πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί μια παράσταση για να δούμε πως θα λύσουμε το θέμα».

Προηγούμενο άρθρο Από το Κας περνά Αύριο το Φράγμα Πύλης
Επόμενο άρθρο Σύσκεψη των Θεσσαλικών Συλλόγων και Ομοσπονδιών