Συνεχίζονται Οι Πιέσεις Του Νομάρχη Τρικάλων για την κατασκηνώση Πεύκης


Με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας επικοινώνησε ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, , προκειμένου να εξοφληθεί έγκαιρα ο εργολάβος που κατασκεύασε τον χώρο των κατασκηνώσεων.

Υπάρχει μια οφειλή του Υπουργείου προς τον εργολάβο, της τάξης των 350.000 ευρώ και αν δεν τα πάρει άμεσα, απειλεί τη Νομαρχία Τρικάλων να κινηθεί με νομικά μέσα και να προχωρήσει σε κατάσχεση.

Ο Νομάρχης Τρικάλων ζήτησε από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου να επισπευσθούν οι διαδικασίες αποστολής των χρημάτων, να εξοφληθεί ο εργολάβος, προκειμένου και φέτος να λειτουργήσουν οι παιδικές κατασκηνώσεις της Πεύκης, που είναι από τις πιο σύγχρονες στην Ελλάδα.

«Υπάρχει μια οφειλή από το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας προς τον εργολάβο που κατασκεύασε τις κατασκηνώσεις στην Πεύκη. Αυτή η οφειλή είναι περίπου 350.000 ευρώ και ο εργολάβος δικαίως απαιτεί να λάβει τα οφειλόμενα και απειλεί με νομικά μέτρα εις βάρος μας κατά τη διάρκεια λειτουργίας των κατασκηνώσεων που θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα.

Για αυτό επικοινώνησα με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Υγείας, τον ενημέρωσα ότι κινδυνεύουμε με νοιμικά μέτρα εις βάρος μας και τον παρακάλεσα να επισπεύσει τις διαδικασίες αποστολής των χρημάτων. Υποσχέθηκε ότι αυτό θα γίνει τις προσεχείς ημέρες και ελπίζουμε να γίνει».

Προηγούμενο άρθρο Εκπομπή του TV 10 για τις βραβεύσεις Θεσσαλών δημοσιογράφων
Επόμενο άρθρο Δηλώσεις του αντινομάρχη Τρικάλων Νίκου Σακκά