Συνεχίζει τις δραστηριότητές του ο Κ. Παταβούκας


Συνεχίζει τις δραστηριότητές του ο Κώστας Παταβούκας, στο πλαίσιο των προεκλογικών του επαφών.

Χθες το πρωί παραχώρησε συνέντευξη σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. Αναφέρθηκε εκτενώς στους λόγους για τους οποίους κατέρχεται ως υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον τόπο καταγωγής του και ανέλυσε τις σκέψεις και τα πιστεύω του για τον νομό μας.

Ακολούθως, συναντήθηκε με το Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Χρ. Λάππα. Σε μια μακρά συζήτηση, τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα της Αυτοδιοίκησης, τα οποία ο Κώστας Παταβούκας γνωρίζει πολύ καλά, από τη θητεία του ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων. Αντάλλαξαν απόψεις για την πορεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και για ειδικότερα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Τρικκαίων.  Παραλλήλως, ο κ. Παταβούκας αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα, η Αυτοδιοίκηση να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για τον τόπο μας, μέσω δράσεων που αυτή μπορεί να αναλάβει, προς όφελος των πολιτών. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Κώστα Παταβούκα, επικροτώντας την απόφασή του να επιλέξει την ιδιαίτερη πατρίδα του για να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Από το απόγευμα μέχρι το βράδυ υλοποίησε  πρόγραμμα επαφών με συμπολίτες. Συνέχισε τις επισκέψεις του, αυτή τη φορά σε χωριά των Δημοτικών Ενοτήτων Βασιλικής και Παραληθαίων. Συναντήθηκε με αγρότες, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες και νέους, και συζήτησε μαζί τους για θέματα που τους απασχολούν.

 

Προηγούμενο άρθρο ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ - Ελαφρώς μειωμένο το εκλογικό σώμα από τις εκλογές του 2009
Επόμενο άρθρο 10+1 προτάσεις προοδευτικής διακυβέρνησης - «Η αφήγηση της κρίσης και στρατηγικές διεξόδου»