Ειδήσεις

Συνεργασία Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων – Δημοτικού Κινηματογράφου Τρικάλων


Κοινό πεδίο προβολών και δράσης υπάρχει για τη φετινή σεζόν στα Τρίκαλα. Η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων και ο Δημοτικός Κινηματογράφος Τρικάλων συνεργάζονται για τη φετινή σεζόν με πολλές και σημαντικές προβολές.

Οι δύο φορείς από τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 εγκαινιάζουν μια σεζόν με κοινό στόχο την προώθηση των προβολών και την ενίσχυση των δράσεων για τον κινηματογράφο ως Τέχνη. Τα μέλη του Δ.Σ. της Λέσχης, η πρόεδρος του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων κ. Γεωργ. Κοτρώνη και ο καλλιτεχνικός δ/ντης του Δημοτικού Κινηματογράφου του Δήμου Τρικκαίων κ. Στεφ. Νταλάσης κατέληξαν σε ένα κοινό πλαίσιο συνεργασίας και προβολών:

– Κάθε Δευτέρα παραμένει η εβδομαδιαία προβολή της Κινηματογραφικής Λέσχης, στις 21:45

– Οι προβολές του Δημοτικού Κινηματογράφου (με την ίδια ταινία) θα συνεχίζονται τις υπόλοιπες μέρες καθημερινά (εκτός Δευτέρας) και τις ώρες 20:00 και 22:15

– Οι προβολές θα γίνονται στον πλέον όμορφο χώρο του Δημοτικού Κινηματογράφου, στον Μύλο Ματσόπουλου

– Οι ταινίες είναι Α΄ προβολής, με επιλογή κατόπιν συνεργασίας των δύο φορέων.

– Η τιμολογιακή πολιτική, με μοναδικό γνώμονα τη βελτίωση της πρόσβασης όλων στη μαγεία του κινηματογράφου, είναι η ακόλουθη:

Α. Ετήσια κάρτα συνδρομής της Κινηματογραφικής Λέσχης: 12 ευρώ – 10 ευρώ για άνεργους/ες, μαθητές/τριες, φοιτητές/τριες.

Β. Κάθε Δευτέρα: 2,5 ευρώ τα μέλη της Λέσχης, 2 ευρώ οι φοιτητές, μαθητές, άνεργοι και 5 ευρώ τα μη μέλη.

Γ. Τις υπόλοιπες ημέρες: 5 ευρώ για όλους/ες στον Δημοτικό Κινηματογράφο

Η κοινή αυτή προσπάθεια, η συνεννόηση για τα θέματα του κινηματογράφου, αποτελεί ένδειξη ότι οι νέες εποχές και τα νέα δεδομένα απαιτούν κινήσεις ουσίας, για το ιστορικό και αξεπέραστο μέσο τέχνης, ψυχαγωγίας και διασκέδασης, τον κινηματογράφο.

Η έκδοση των καρτών για εγγραφή στην Κινηματογραφική Λέσχη ξεκινά τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, πριν την προβολή της πρώτης ταινίας. Παράκληση, η έλευση των ενδιαφερομένων να γίνει από τις 21:15.

Από το γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθρο Διήμερες τροχονομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλία για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων
Επόμενο άρθρο Διπλή εκδήλωση από τον Δήμο Τρικκαίων για την 50η επέτειο του Πολυτεχνείου