Ειδήσεις

Συνεργασία και συντονισμός Δ. Τρικκαίων – εταιρειών για τις ασφαλτοστρώσεις


Τη συνεργασία και τον συντονισμό με εταιρείες και υπηρεσίες για να μην καταστρέφονται οι ασφαλτοστρώσεις που θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα στην πόλη των Τρικάλων, σηματοδότησε σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Τρικκαίων.
Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 ο κ. Παπαστεργίου υποδέχθηκε τους/τις υπεύθυνους της COSMOTE, της ΔΕΗ και της ΕΔΑ – ΘΕΣΣ, αλλά και της ΔΕΥΑΤ, προκειμένου να υπάρξει μεταξύ τους συντονισμός. Στόχος, το να μην παρατηρηθεί ξανά το φαινόμενο της καταστροφής ασφάλτου για έργα των συγκεκριμένων εταιρειών, ακριβώς σε δρόμους που μόλις πριν λίγες ημέρες είχαν ασφαλτοστρωθεί.
Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Τρικκαίων έχει προκηρύξει ήδη διαγωνισμό για άσφαλτο και οδική ασφάλεια στην πόλη των Τρικάλων ύψους 3,3 εκ. €. Οπότε η σύσκεψη αφορούσε στην αναγκαιότητα, να αποφευχθεί το φαινόμενο των σκαψιμάτων μετά την ασφαλτόστρωση.
Ετσι, ο Δήμος Τρικκαίων ενήργησε σε δύο επίπεδα.
Το ένα, ότι ο κ. Παπαστεργίου, η διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Θεοδ. Σαργιώτη και στελέχη της εν λόγω υπηρεσίας παρέδωσαν στους/στις υπευθύνους, συγκεκριμένο χάρτη με τις περιοχές στις οποίες θα γίνουν τα έργα ασφαλτόστρωσης. Μετά την εγκατάσταση του εργολάβου και την έναρξη των εργασιών ανά περιοχή, θα υπάρχει συνεργασία, για να αποφεύγονται τα διπλά έργα.
Το δεύτερο, αφορά στην ενημέρωση των πολιτών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ΕΔΑ – ΘΕΣΣ και το φυλλάδιό της, με το οποίο καλεί πολίτες σε περιοχές έργων ασφαλτόστρωσης, να προωθήσουν ταχύτερα την αίτησή τους για σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Προηγούμενο άρθρο Δ. Τρικκαίων: Τρίτη κλήρωση για τους δικαιούχους πίστωσης χρημάτων σε λογαριασμούς ρεύματος
Επόμενο άρθρο Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορωνοϊού για την Πέμπτη 26/1