Ειδήσεις

Συνεργασία για επιλύσεις προβλημάτων από τον Δ. Τρικκαίων


Έναν νέο κύκλο επαφών στην πόλη των Τρικάλων και σε χωριά, πραγματοποιεί ο Δήμαρχος Τρικκαίων. Αυτή τη φορά, η επίσκεψη και η δημόσια συζήτηση έγιναν με τον Σύλλογο και τους κατοίκους της περιοχής του Εργοστασίου Γάλακτος. Το απόγευμα της Δευτέρας 23 Απριλίου 2018 ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου αναφέρθηκε αρχικώς στις επικείμενες δράσεις του Δήμου, σε μια περιοχή ομολογουμένως υποβαθμισμένη, εντός του αστικού ιστού.
Οι τρεις αυτές σημαντικές παρεμβάσεις είναι:

  1. Αποχέτευση ακάθαρτων: το έργο δημοπρατείται λίγο μετά το καλοκαίρι του 2018
  2. Αναμόρφωση οδού Καρδίτσης: το έργο εντάσσεται στο Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης που ήδη σχεδιάζεται
  3. Δημιουργείται νέα, πιστοποιημένη παιδική χαρά, σε αντικατάσταση της υπάρχουσας (πίσω από τον συνεταιρισμό σιδηρουργών)

Οι κάτοικοι της περιοχής συζήτησαν επί πλήθους θεμάτων και ζήτησαν διευθετήσεις σε διάφορα ζητήματα, όπως το πράσινο, η ρυμοτομία και η διάνοιξη οδών. Επίσης στάθηκαν στο ζήτημα με τον περιφερειακό δακτύλιο και την κίνηση των οχημάτων. Στη συνέχεια έγινε και επιτόπια επίσκεψη σε διάφορα σημεία της συνοικίας, προκειμένου να διευθεητθούν ζητήματα για κάδους απορριμμάτων, διανοίξεις οδών, καθαρισμό αδόμητων οικοπέδων, αριθμοδοσίες και ονοματοδοσίες.
Ο κ. Παπαστεργίου επεσήμανε το συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον του Δήμου για τους κατοίκους της περιοχής, προκειμένου όλοι να απολαμβάνουν τις ίδιες υπηρεσίες στα Τρίκαλα. Παρέστησαν επίσης, οι αντιδήμαρχοι κ. Ντιντής και Ψύχος και η τ. αντιδήμαρχος κ. ΛΕβέντη
Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

Προηγούμενο άρθρο Στην έκθεση ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018 η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Το Πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου στην Πιαλεία