Συνεδριάζει αύριο το Δ.Σ. του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός» – Αποφάσεις που λήφθηκαν στην προηγούμενη συνεδρίαση


 Συνεδριάζει την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 1:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο,  το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Κοινωνικής Φροντίδας & Αλληλεγγύης (Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α.) για συζήτηση επί του κάτωθι θέματος:

  • Λήψη απόφασης για την πρόσληψη προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου (2) μηνών για την κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών καθαριότητας στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ».

Αποφάσεις που λήφθηκαν κατά την 8η τακτική συνεδρίαση

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Κοινωνικής Φροντίδας & Αλληλεγγύης (Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α) του Δήμου Τρικκαίων «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011 λήφθηκαν ομόφωνα οι κάτωθι αποφάσεις:

ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Εγκρίθηκαν : α) η πραγματοποίηση (κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη)  εκδηλώσεων με το καλλιτεχνικό δυναμικό του Δήμου.  και β) οι απαιτούμενες σχετικές δαπάνες .

2. Εγκρίθηκαν οι δαπάνες για την  προμήθεια υλικών και παροχής υπηρεσιών για τις ανάγκες της Δ/νσης Αθλητισμού-Πολιτισμού του ΟΑΠΚΦΑ «Ο Ασκληπιός».

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Εγκρίθηκε  η τροποποίηση της αριθμ.32/2011 απόφασης του ΔΣ του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός» περί αλλαγής ημερομηνίας της διοργάνωσης της συνάντησης εργασίας στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος INDEPENDENT. Η συνάντηση  θα πραγματοποιηθεί 26, 27 & 28/9/2011 στα Τρίκαλα.

2. Αποφασίσθηκε η διαγραφή νηπίων που φιλοξενούνταν στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός» κατά το σχολικό έτος 2010-2011.(εξ αναβολής)

3. Αποφασίσθηκε η διαγραφή νηπίων που φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός» κατά το σχολικό έτος 2010-2011.

4. Αποφασίσθηκε: α) Η εγγραφή 190 και επανεγγραφή 103 νηπίων για το σχολικό έτος 2011-2012 και β) Η εγγραφή 254 νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός» για το σχολικό έτος 2011-2012 με εντολή τοποθέτησης ωφελουμένων εξυπηρετούμενων νηπίων της δράσης « Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής».Συνολικά για το σχ.έτος 2011-2012 θα φιλοξενηθούν στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός» 547 νήπια.

5. Εγκρίθηκε η τροποποίηση της αριθμ.40/2011 απόφασης του ΔΣ του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός» με θέμα « Περί έγκρισης προμηθειών υλικών και παροχής υπηρεσιών για τις ανάγκες της Δ/νσης Αθλητισμού-Πολιτισμού του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός».

6. Εγκρίθηκαν  δαπάνες για την  προμήθεια υλικών και παροχής υπηρεσιών για τις ανάγκες της Δ/νσης Αθλητισμού-Πολιτισμού του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α .«Ο Ασκληπιός».

7. Εγκρίθηκε η παραχώρηση έδρας αθλητικών εγκαταστάσεων του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός» στους κάτωθι αθλητικούς φορείς κατόπιν σχετικής αίτησής τους για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012:

       –  Α.Ο. Γυναικείου Ποδοσφαίρου ΤΡΙΚΑΛΑ 2011, Γήπεδο Κρηνίτσας

       –  Α.Ο. ΠΛΟΠΙΑΚΟΣ Νέας Πεύκης, Γήπεδο Σαραγίων

       –  Α.Ο. ΔΗΜΗΤΡΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ 2005, Γήπεδο Μπαλκούρας

       –  Α.Ο. ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ, Γήπεδο Αγ. Μονής

       –  Α.Ο. Καλαμακίων (Π.Α.Ο.Κ.), Γήπεδο Ρογγίων

       –  Α.Ο. Ποδοσφαιρική Ένωση Φίλων,  Γήπεδο Αγ. Μονής

       –  ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ, Γήπεδο Κρηνίτσας

       – Α.Σ. ΆΓΙΟΣ ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο (Κατσιμήδου)

       – Α.Μ. ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο (Μπάρας) στους αθλητικούς φορείς που αιτήθηκαν την χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΟΑΠΚΦΑ «Ο Ασκληπιός» για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012

8. Εγκρίθηκε η παραχώρηση της χρήσης χώρων άθλησης του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός»  στα κάτωθι αθλητικά σωματεία κατόπιν αίτησής τους, για την πραγματοποίηση προπονήσεων κατά την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.

      – Αθλητικό Σωματείο Τζούντο «Αίαντας Τρικάλων», αίθουσα Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Μπάρας

      – Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Τρικάλων, Δημοτικό Κλειστό  Γυμναστήριο (Κατσιμήδου)

      – Αθλητικό Όμιλος Τρικάλων ΑΙΟΛΟΣ (Μπάσκετ), Δημοτικό Κλειστό  Γυμναστήριο (Κατσιμήδου)

      – Α.Ο Πράσινη Γωνιά Γυναικεία Ομάδα (Μπάσκετ), Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο (Κατσιμήδου)

      – Φιλαθλητικός Τρικάλων (ΒΟΛΕΪ) Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο (Μπάρα)

      – Α.Ο. Μεγάλων Καλυβίων Τμήμα (ΒΟΛΕΪ) Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο (Μπάρα)

     – Πελασγοί Μεγάλων Καλυβίων ( Μπάσκετ ) Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο (Κατσιμήδου)

9. Εγκρίθηκε η παραχώρηση του Δημοτικού Γυμναστηρίου στις 9/10/2011, στο τμήμα Πάλης του ΑΠΣ Τρικάλων για την πραγματοποίηση του 4ου Πανελλήνιου Τουρνουά Πάλης παιδιών ηλικίας 6 έως 12 ετών.

10. Αποφασίσθηκε- βάσει του Π.Δ. 270/81- η εκμίσθωση των κυλικείων του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων και του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αγίου Γεωργίου Τρικάλων και ο ορισμός  τριμελούς Επιτροπής αποτελούμενη από τον Δήμαρχο κ.Λάππα, ως Πρόεδρο και τους κ.κ. Γκουγκουστάμο Ζήση και Παπανικολάου Ηλία για την διενέργεια  του σχετικού διαγωνισμού. 

11. Εγκρίθηκε η τροποποίηση της αριθμ. 39/2011 απόφασης του ΔΣ του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός» με θέμα « Περί έγκρισης δαπάνης για την προμήθεια υλικών και παροχής υπηρεσιών για τις ανάγκες της Δ/νσης Δ/κού του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός».

Προηγούμενο άρθρο Άρχισαν οι εγγραφές στο 1ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Τρικάλων
Επόμενο άρθρο Ενισχύσεις στον αγροτουρισμό