Συνεδρίαση πραγματοποίησε το Δ.Σ. του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α του Δ. Τρικκαίων


To Δ.Σ. του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Κοινωνικής Φροντίδας &

Αλληλεγγύης (Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α.) του Δήμου Τρικκαίων «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» συνεδρίασε την  Τετάρτη 2-5-2012 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο και έλαβετις παρακάτω αποφάσεις.

 

 

  1. Εγκρίθηκε ομόφωνα η Α΄ αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2012 του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α.«Ο Ασκληπιός».

 

  1. Εγκρίθηκε και δεσμεύθηκε πίστωση δαπανών παρελθόντων οικονομικών ετών  συνολικού ποσού 95.875,26 € πλέον των αρχικών εγκριθέντων

 

 

  1. Εγκρίθηκε η δαπάνη και ψηφίσθηκε πίστωση και δέσμευση  ποσού ύψους 24.391,34 € για την προμήθεια  γραφικής ύλης και λοιπών υλικών γραφείων για τις ανάγκες των    Διευθύνσεων  του Ο.Α.Π.Κ.ΦΑ. «Ο Ασκληπιός».

 

  1. Εγκρίθηκε η δαπάνη και ψηφίσθηκε πίστωση και δέσμευση  ποσού ύψους 29.489,87€ για την προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες  των    Διευθύνσεων  του Ο.Α.Π.Κ.ΦΑ. «Ο Ασκληπιός».

 

  1. Εγκρίθηκε η δαπάνη και ψηφίσθηκε πίστωση και δέσμευση  ποσού ύψους 8.200€ για την απ’ ευθείας ανάθεση   παροχής υπηρεσιών, για την  συντήρηση μηχανολογικού εξοπλισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών  και συναφών   (HARDWEAR) για τη Δ/νση Οικονομικού  του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. « Ο Ασκληπιός »  οικ. έτους 2012.

 

 

  1. Εγκρίθηκε η δαπάνη και ψηφίσθηκε πίστωση και δέσμευση  ποσού ύψους 9.500 € προϋπολογισμού 2012 για την απ’ ευθείας ανάθεση   παροχής υπηρεσιών, της  ετήσιας συντήρησης – υποστήριξης  και  αναβάθμισης  των εφαρμογών, για τη Δ/νση Οικονομικού  του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. « Ο Ασκληπιός »  οικ. Έτος 2012.

 

 

  1. Εγκρίθηκε η δαπάνη και οι τεχνικές προδιαγραφές για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας υλικών μηχανογράφησης. και πολλαπλών εκτυπώσεων για τις ανάγκες των    Διευθύνσεων  του Ο.Α.Π.Κ.ΦΑ. «Ο Ασκληπιός» και ψηφίσθηκε ανάλογη πίστωση και δέσμευση ποσού ύψους 14.429,38 € του προϋπολογισμού οικ. έτους 2012

 

  1. Εγκρίθηκε η δαπάνη και οι τεχνικές προδιαγραφές για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας.ηλεκτρολογικού υλικού για τις ανάγκες των    Διευθύνσεων  του Ο.Α.Π.Κ.ΦΑ. «Ο Ασκληπιός» και ψηφίσθηκε η ανάλογη πίστωση και δέσμευση ποσού  ύψους 3.502,43 € του προϋπολογισμού οικ. έτους 2012

 

 

  1. Εγκρίθηκε η δαπάνη και οι τεχνικές προδιαγραφές για την απευθείας ανάθεση. Ψηφίσθηκε η πίστωση και δέσμευση  ποσού ύψους 4.769,94 € του προϋπολογισμού οικ. έτους 2012 για την προμήθεια  χρωμάτων & υλικών συντήρησης   για τις ανάγκες συντήρησης – επισκευής  των κτιρίων  των Δ/νσεων    του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός».
  2. Εγκρίθηκε η δαπάνη και οι τεχνικές προδιαγραφές για την απευθείας ανάθεση – Ψηφίσθηκε η πίστωση και δέσμευση  ποσού ύψους 5.851,11 € του προϋπολογισμού οικ. έτους 2012  για την προμήθεια χλωρίου και χημικών υλικών για τις ανάγκες της συντήρησης – απολύμανσης των κολυμβητικών δεξαμενών της Διεύθυνσης Αθλητισμού του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός» .
  3. Εγκρίθηκε η δαπάνη και οι τεχνικές προδιαγραφές για την απευθείας ανάθεση – Ψηφίσθηκε η πίστωση και δέσμευση  ποσού ύψους 1.414,50 €  για τις ανάγκες συντήρησης – επισκευής των εγκαταστάσεων  τoυ ΔΩΤ   του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός».
  4. Εγκρίθηκαν δαπάνες, ψηφίσθηκαν πιστώσεις και δεσμεύθηκαν ποσά του προϋπολογισμού   οικονομικού έτους  2012.

 

  1. Εγκρίθηκε η δαπάνη, ψηφίσθηκε η πίστωση και δέσμευση ποσού ύψους 4.920 € του προϋπολογισμού 2012 για την απ’ ευθείας ανάθεση   παροχής υπηρεσιών, σε εξωτερική υπηρεσία  Πρόληψης και Προστασίας  για την κάλυψη ιατρού  εργασίας & τεχνικού ασφαλείας  για τους υπαλλήλους  του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός » και για το χρονικό διάστημα ενός έτους ,ήτοι από τον Μαϊο του 2012 έως τον Απρίλιο του 2013.

 

 

  1. Α) Καθορίσθηκαν ομόφωνα οι όροι διακήρυξης των πλειοδοτικών δημοπρασιών για την   εκμίσθωση των κυλικείων α) του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων, και β) του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Τρικάλων του ΟΑΠΚΦΑ του Δήμου Τρικκαίων «Ο Ασκληπιός» Β) Καθορίσθηκαν ομόφωνα οι όροι διακήρυξης της πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του αναψυκτηρίου και την λειτουργία των κολυμβητικών δεξαμενών του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αγίου.
  2. Εγκρίθηκε ομόφωνα η επιχορήγηση στον σύλλογο «Εύξεινος Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών ν.Τρικάλων» για την πραγματοποιηθείσα φιλανθρωπική εκδήλωση στις 31-3-2012 με το ποσό των 150,00 € για την κάλυψη των μικροφωνικών εγκαταστάσεων.

 

  1. .Εγκρίθηκε ομόφωνα η είσπραξη από την Οικονομική Υπηρεσία του ΟΑΠΚΦΑ «Ο Ασκληπιός» του 3% επί των εισπράξεων των εισιτηρίων από την πραγματοποιηθείσα – το Σάββατο 21 Απριλίου 2012 , στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων – συναυλία – αφιέρωμα στον Νίκο Γούναρη με τον Δαυίδ Ναχμία και τον Θάνο Πολύδωρα σε συνδιοργάνωση με τον ΟΑΠΚΦΑ του Δήμου Τρικκαίων «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ».

 

 

  1.  Εγκρίθηκε ομόφωνα η συμμετοχή της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων του Οργανισμού Αθλητισμού-Πολιτισμού, Κοινωνικής Φροντίδας & Αλληλεγγύης (ΟΑΠΚΦΑ) του Δήμου Τρικκαίων «Ο Ασκληπιός»  στην 14η Χορωδιακή Συνάντηση Αγριάς Βόλου στις 12 Μαϊου 2012 και στο 12ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του ΝΠΔΔ Δήμου Αλμυρού Βόλου καθώς και η δαπάνη  για την μετακίνηση των χωρωδών.

 

  1. Εγκρίθηκε ομόφωνα η πραγματοποίηση της εκδήλωσης βράβευσης των νικητριών του διαγωνισμού «ΛΑΖΑΡΙΝΕΣ 2012»,την Κυριακή 20 Μαίου 2012 στον αύλειο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων στην οποία θα βραβευθούν δεκαοκτώ (18) σχολεία (ομαδική παρουσία) και δεκατρία (13) παιδιά (ατομική παρουσία) καθώς και η δαπάνη για την διοργάνωση της ως άνω εκδήλωσης .

 

 

  1. Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία μειοψηφούντος του κ. Βασιλείου Ζώη, η παραχώρηση στην «Triple Basketball Camp» του Δημοτικού  Κλειστού Γυμναστηρίου Μπάρας καθώς και των ανοιχτών  γηπέδων Μπάρας στην «Triple Basketball Camp» για τη διεξαγωγή του 1ου Triple Basketball Summer Camp στα τέλη Ιουνίου – αρχές Ιουλίου, για  διάρκεια έξι ημερών.

 

  1. Αναβλήθηκε ομόφωνα η λήψη απόφασης επί του αιτήματος του τμήματος Πάλης του ΑΠΣ  ΤΡΙΚΑΛΑ για την κατ΄ εξαίρεση απαλλαγή του συλλόγου από την υποχρέωση καταβολής χρηματικού αντιτίμου για την χρήση της αίθουσας Πάλης του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων την φετινή χρονιά και τον επαναπροσδιορισμό του αντιτίμου για τα επόμενα χρόνια.

 

 

  1. Εγκρίθηκε η διαγραφή επτά (7) νηπίων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΠΚΦΑ του Δήμου Τρικκαίων «Ο Ασκληπιός» κατά το σχολικό έτος 2011-2012 για διάφορους αιτιολογημένους λόγους.

 

  1. Εγκρίθηκε η εγγραφή δύο (2) νηπίων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΠΚΦΑ του Δήμου Τρικκαίων «Ο Ασκληπιός» κατά το σχολικό έτος 2011-2012 σύμφωνα με την έκθεση της Επιτροπής Επιλογής νηπίων για το έτος 2011-2012.

 

  1. Εγκρίθηκε η μεταγραφή ενός (1) νηπίου σε βρεφονηπιακό σταθμό του ΟΑΠΚΦΑ του Δήμου Τρικκαίων «Ο Ασκληπιός» κατά το σχολικό έτος 2011-2012 σύμφωνα με την έκθεση της Επιτροπής Επιλογής νηπίων για το έτος 2011-2012

 

  1. Έγινε αποδεκτή η αίτηση του Κουτσογούλα Ευάγγελου, φοιτητή της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του τμήματος “Διοίκηση Μονάδων υγείας και Πρόνοιας” του

ΤΕΙ Καλαμάτας, για παροχή στοιχείων από το Α΄ ΚΑΠΗ του ΟΑΠΚΦΑ «Ο Ασκληπιός» στα πλαίσια υλοποίησης της πτυχιακής του εργασίας

 

 

  1. Αποφασίσθηκε η αποδοχή αιτήσεων   γονέων για μείωση του ποσού της μηνιαίας οικονομικής εισφοράς τους  (τροφεία) για την φιλοξενία των παιδιών τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. του Δήμου Τρικκαίων «Ο Ασκληπιός» κατά το σχολικό έτος 2011-2012 για διάφορους αιτιολογημένους λόγους

.

26.  Κατά πλειοψηφία μειοψηφούντος του κ. Βασιλείου Ζώη:

Α) Καθορίσθηκε το ποσό της μηνιαίας οικονομικής εισφοράς (τροφεία) που θα καταβάλλουν οι  γονείς των νηπίων που θα φιλοξενηθούν από 1-9-2012 έως 31-7-2013 στους παιδικούς σταθμούς του ΟΑΠΚΦΑ « Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» με βάση την οικονομική δυνατότητα της κάθε μιας οικογένειας των νηπίων

Β) Εγκρίθηκε η απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής τροφείων για διάφορες κατηγορίες κοινωνικών ομάδων

Γ) Εγκρίθηκε η μείωση τροφείων για τις  οικογένειες που έχουν εγγεγραμμένα στον παιδικό σταθμό περισσότερα του ενός παιδιά .

Δ) Εγκρίθηκαν διάφορες ρυθμίσεις που αφορούν την διαδικασία καταβολής  των τροφείων.

 

27. Εγκρίθηκε ομόφωνα η καταβολή χρηματικού βοηθήματος  σε δημοτικό υπάλληλο του Δήμου   Τρικκαίων, για την αντιμετώπιση έκτακτης και σοβαρής οικονομικής ανάγκης αυτού, μετά την εκτεταμένη ζημία που υπέστη η οικία του από πυρκαγιά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη του 17ου Δημοτικού σχολείου Πύργου στο Δήμαρχο Τρικκαίων
Επόμενο άρθρο Ημερίδα ενημέρωσης στα ΚΑΠΗ για την κατάθλιψη και την άνοια στην Τρίτη ηλικία