Συνεδρίαση πραγματοποίησε το Δ.Σ του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α.


To Δ.Σ. του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Κοινωνικής Φροντίδας &

Αλληλεγγύης (Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α.) του Δήμου Τρικκαίων «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» συνεδρίασε εκτάκτως την  Δευτέρα 23-4-2012 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

 

  1. Εγκρίθηκε η δαπάνη, ψηφίσθηκε η πίστωση και δεσμεύθηκε το ποσό των #159.028,96# € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)  σε βάρος  του  Κ.Α: 10-6481 «έξοδα λειτουργίας συσσιτίων» του προϋπολογισμού του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός» οικ. έτους 2012 για  την  προμήθεια   τροφίμων:  Ειδών Παντοπωλείου, Κρεοπωλείου, Πτηνοτροφείου, Αρτοποιείου, Ιχθυοπωλείου,    Οπωρολαχανοπωλείου    για    τους   Παιδικούς Σταθμούς &  Ειδών Παντοπωλείου- Αναψυκτικών  για τα   ΚΑΠΗ  του  Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» .Η προμήθεια αποφασίσθηκε να γίνει με  Διακήρυξη  Ανοικτού Διαγωνισμού  σύμφωνα με τις  διατάξεις του N.3463/2006 «Κώδικας Δήμων & Κοινοτήτων»,  του  Ν. 2286/95 “Περί Προμηθειών του Δημοσίου τομέα’’, την Υπουργική Απόφαση με αριθμ.πρωτ.11389/8-3-93 “Ενιαίος Κανονισμός Προμηθειών Ο.Τ.Α’’ (ΕΚΠΟΤΑ) με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή ανά είδος.
  2. Εγκρίθηκε :α) το πρακτικό της  Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού τροφίμων και αξιολόγησης προσφορών με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή ανά είδος  β) το πρακτικό αποσφράγισης οικονομικών προσφορών – Γνωμοδότηση της Επιτροπής γ) η διενέργεια επαναληπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες των παιδικών Σταθμών και των ΚΑΠΗ του ΟΑΠΚΦΑ «Ο Ασκληπιός» διότι για τα είδη ιχθυοπωλείου κατατέθηκε μόνο μία προσφορά και δεν αναπτύχθηκε ανταγωνισμός ενώ για τα αναψυκτικά ΚΑΠΗ  κατατέθηκε μία προσφορά η οποία απορίφθηκε διότι δεν συμπεριλάμβανε πλήρη δικαιολογητικά  και  για τα είδη πτηνοτροφείου, κρεοπωλείου, αρτοποιείου, οπωρολαχανοπωλείου,  παντοπωλείου, παντοπωλείου   ΚΑΠΗ δεν κατατέθηκε  καμία προσφορά.

 

3. Εγκρίθηκε η διενέργεια επαναληπτικού ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες των Παιδικών Σταθμών και των ΚΑΠΗ του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός» για τα έτη 2012-2013. με αμετάβλητους Α) τους όρους της αρχικής διακήρυξης για την διενέργεια ανοικτού διαγωνισμού έτους 2012  Προμήθειας   Τροφίμων   για   τις ανάγκες της Δ/νσης Κοινωνικής Φροντίδας & Αλληλεγγύης  του O.A.Π.Κ.Φ.Α. «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή ανά είδος Β) Τις Τεχνικές Προδιαγραφές      Γ) Τον Ενδεικτικό  Προϋπολογισμό  & Δ) Την  Συγγραφή των Υποχρεώσεων  που αφορούν το διαγωνισμό για  προμήθειες τροφίμων (ειδών παντοπωλείου, κρεοπωλείου, πτηνοτροφείου, αρτοποιείου, ιχθυοπωλείου, οπωρολαχανοπωλείου,  για τους Παιδικούς Σταθμούς  & Ειδών Παντοπωλείου & αναψυκτικών για τα ΚΑΠΗ.σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. απόφαση  33/2012 του Δ.Σ. του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α «Ο Ασκληπιός.

 

  1. Καθορίσθηκε το ύψος του παραβόλου χρήσης της αίθουσας εκδηλώσεων του          Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων για τους υποψηφίους βουλευτές ενόψει των εθνικών εκλογών στις 6 Μαϊου 2012, στα 300€.

 

  1. Εγκρίθηκε η άσκηση αιτήσεως αναιρέσεως και αιτήσεως αναστολής κατά της αριθμ. 68/2011 απόφασης του Εφετείου Λάρισας .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ενημέρωση δημοτών του Δ. Τρικκαίων για Καθαρισμό οικοπέδων
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη Χρυσάνθης Γάλλου – Δαλκαφούκη στον Δήμαρχο Τρικκαίων